Sunnuntain sisustuskuvat + synttärit

17. elokuuta 2014

Bright interior
pink Flamingo flower
White interior
Oliv tree
Magazine storage

Siivousta, synttäreitä ja sisustuskuvia! Tänään juhlimme 10-vuotta täyttänyttä tyttöämme. Paikalla oli  vain sukua.  Kaverisynttärit vietämme kuun lopussa. Paras tapa saada siivottua tehokkaasti, on kutsua vieraita. Tänään siivosin parissa tunnissa yhtäpaljon kuin normaalisti viikossa. Kun on siistiä, on pakko ottaa muutama kuva. Kuvat ovat otetut meillä tänään, mutta älkää hyvät ihmiset luulko, että meillä näyttää normaalisti tältä, eheiei!
Ostin kukkakaupasta Flamingon. Hitti vai huti?? Kaukaa se näyttää todella kivalta, mutta läheltä....tjaa. Tuo piippu tuossa keskellä on hiukan epämääräinen. Taidan silti tykätä ja pitää hankintaani hittinä. Neilikat toimivat aina, mutta tänään halusin jotain erilaista. Mukavaa Sunnuntai-iltaa ja tulevaa viikkoa!

/ 2 euron korikassini sai tänään käyttötarkoituksen. Sen sisällä on Deko. lehtiä. Täydellinen piilo!/

3 kommenttia

  1. Ihanan siistiä ja valoisaa! Minäkin suosin neilikoita, leinikkejä tai germiinejä, mutta tuo kukka-asetelma on kyllä kivan veistoksellinen. Odotan niin kovasti, että saisin ottaa nuo samaiset tuolit käyttöön, mutta siihen mennee vielä aikaa ennen kuin uusi koti saadaan siihen kuntoon. Onnea kymmenvuotiaalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ai niin sullakin on nämä tuolit ....ne on ihan huiput ja vieraat kehuu aina kuinka hyvä niillä on istua ;) Terkkuja Kirsikalle!

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne