Tuskin maltan!

10. elokuuta 2014

Junet furniture

Osa teistä mahdollisesti muistaa, että minut valittiin puolitoista vuotta sitten JUNETIN "kuluttajaraatiin". Tuolloin suunniteltiin heidän 20-vuotismallistoansa. Raadin jäsenistä kaksi sai jäädä pysyvästi mukaan suunnitteluryhmään kuluttajan ominaisuudessa. Toinen niistä olen minä. Keväällä tapasin suunnittelijoita ja Junetin väkeä Jurvassa. Aina yhtä mielenkiintoista ja antoisaa. Edelleen on upea nähdä, kuinka piirretystä luonnoksesta kehittyy pitkän prosessin kautta kaunis huonekalu. On yllättävää, kuinka monelta kantilta huonekalua ja sen toimivuutta täytyy miettiä. Tänä vuonna on luvassa todella raikkaita nuorten suunnittelijoiden mööbeleitä. Sain kuvat tänään. En malta olla näyttämättä niistä ensimmäistä. Raikasta! Niin raikasta! Tulevalla viikolla lisää Junet-inspistä!  

/Pian töihin! Jääkää te fiilistelemään Junettia! Malttamattomille kerron, että JUNETIN FB-SIVUILLA löytyy toinen kuva uudesta mallistosta./

2 kommenttia

  1. Aivan mahtava tilaisuus! Matkan varrella oppii varmaan monen moista. Junetin huonekaluissa on mielestäni ihanan ajaton muotoilu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, mä olin silloin ihan fiiliksissä kun ekan kerran valittiin ja vielä enemmän fiiliksissä kun kysyttiin pysyväksi jäseneksi :)

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne