Ekojossun aarre, ajaton vaatetus + sukkahousuvinkkejä

12. syyskuuta 2014

Black dress
Marimekko pants

Perjantai! Tämä postaus on omistettu ystävälleni TUULANNELILLE, KLIK! Hän on maailmassani tyylikkään pukeutumisen kuningatar. Kun Tuulanneli juttelee vaatteista välittyy keskusteluun ammattilaisen näkökulma. Itse en tiedä paljoakaan "pukeutumisesta". Tunnistan toki vaatekappaleet, jotka miellyttävät "tyylisilmääni". Perjantai on blogissani "Muotiperjantai". Olemme Tuulannelin kanssa keskustelleet muutamaan otteeseen sanasta "muoti" ja tiedän sen aiheuttavan ystävälleni allergisen reaktion. Naurunpyrskähdys tähän! Itseasiassa, minäkään en pidä sanoista "muoti" tai "trendi". Sisustuksessa en koskaan valitse asioita, koska ne ovat "muodissa" tai "in". Teen valintani aina sen perusteella, mikä silmääni miellyttää ja kokonaisuuteen sopii. 
Tuulannelin kanssa me puhumme nykyään "ajattomasta tyylistä" ja "ajankohtaisista vaatteista". Ekojossun aarre taitaa olla sellainen. Sain blogiyhteistyön puitteissa Yalolta VIETTO TASKUMEKON. Materiaali on luomua ja laatu tuntuu sormien alla. Kirjoitan mekosta myöhemmin lisää. Esitän  päivän "vaatepostauksen" päätteeksi kysymyksen teille armaat lukijani. Mistä ostat sukkahoususi? 

/Etsin sopivia paksuja sukkahousuja taskumekon kanssa pidettäviksi. Alimmassa kuvassa näette MARIMEKON "Oktaavi" sukkahousut./

//Terveisiä Tuulannelille! Ystäväni blogista on kehkeytymässä hillitty ja tyylikäs ajattomasta ja  laadukkaasta vaatetuksesta kertova pehmeän kaunis blogi. Tykkään!//

3 kommenttia

 1. Hei! Ostan sukkahousuja periaatteella "milloin mistäkin". Ihan viimeksi tilasin Nansoshopista nipun sukkahousuja 30-40den ja yhdet paksummat. Sukkahousuja kuluu tasaiseen tahtiin. Tavanomaisista mustista ja ihonvärisistä siirryin jo kauan sitten värikkäisiin sukkahousuihin. Kirjavia ja kuviollisia sukkahousuja löytyy parhaiten halpisketjujen liikkeistä (HM, Lindex ym.). Laadukkaammat yksiväriset sitten esim. Voguen malleista. Markettien hyllystä löytyy ne halvat (ja huonolaatuiset) sukkahousut jotka käy housujen alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Noit Nanson sukkiksia mäki haluaisin kokeilla :) No nyt pian pidämme pienen kesäloman sukkiksista :D Terkkuja

   Poista
 2. Terkkuja myös sinne! No en ihan vielä jää sukkislomalle, vaan vähennän denierejä. Käytän sukkahousuja useimmiten kesäkuulle ja aloitan taas syyskuussa. Kesäaikana joskus ohuita ihonvärisiä, kun näyttää kintut laikukkailta ilman sukkahousuja.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne