Elämäni kiharat + pohdintaa lastenhoidosta

18. syyskuuta 2014

curly hair

Tässä kuvassa on jotain aivan käsittämätöntä tunnelmaa. Rakastan näitä kiharoita ja varsinkin häntä, joka niitä kantaa. Äitinä oleminen on parasta! En kadu hetkeäkään, että olen ollut lasteni kanssa kotona eskari-ikään saakka. Taloutemme on ollut useaan otteeseen todella tiukka, mutta nyt tajuan että se on ollut pieni hinta siitä, että olemme saaneet nauttia kotoilusta ja toistemme seurasta. Aikansa kutakin! 
Kun aikoinaan asuimme Ruotsissa olivat tyttäreni vajaan vuoden verran päiväkodissa. Siinäkään ei ollut vikaa! Ymmärtäkää minut siis oikein! Näissä asioissa ei ole oikeita tai vääriä vaihtoehtoja. Jokaisella perheellä on oma oikea ratkaisunsa! Mukavaa Torstaita!

8 kommenttia

 1. Ihana! Arvostan sinua paljon, kun olet ollut kotona!

  VastaaPoista
 2. Samasta haaveilen minäkin. Toivottavasti se on mahdollista jatkossakin. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, toivotaan et sellanen mahis pysyy <3

   Poista
 3. Juuri eilen kuulin radiosta sairaalapapin kertovan, mitä ihmiset viimeisinä hetkinä ajattelivat. Kukaan ei kuulema harmitellut, että olisipa pitänyt taloudellisesti menestyä paremmin vaan useimmat harmittelivat enemmän sitä, että kunpa olisi enemmän ehtinyt olla läheistensä kanssa. Ja juu, enpä ole mestari tässä itsekään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä...ei sitä talouttansa muistele. Terkkuja <3

   Poista
 4. Huoh, kumpa yhteiskuntakin arvostaisi enemän sitä, että jää lapsen kanssa kotiin..ettei tarvitsisi olla todella tiukilla. Itselläni (sormet ristissä ) taitaapi olla tiedossa autuaat kotiäidin päivät tuossa ensi vuonna, mutta entäs sitten, kun/jos haluaisin vielä jäädä kotiin? Kyllä niille pienille "tuloille" tipahtaminen pelottaa jo nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ei se kiva ole kun tulot katoo...Meillä ollaan menty niin äärirajoilla välillä näiden vuosien aikana :( Mutta näin jälkeenpäin sillä ei ole merkitystä. Silloin oli. Terkkuja Sirpalle <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne