Feikki lepakkotuoli

8. syyskuuta 2014

Butterfly chair


Soft


Leppakkotuolista on tullut lastemme suosikki! Meillä on aito sellainen, jonka ostin FACEBOOK-KIRPARIN kautta. Suunnittelimme serkkuni kanssa sisustushommia Sunnuntaina ja havaitsimme, että Ikea myy KLÄPPA nimistä "feikkilepakkotuolia". Melkoisen identtinen! En suosi feikkejä, mutta valitettavasti köyhän on joskus valittava sellainen. Itse tosin etsin edelleen käytettynä kirpparilta. Periaatteeni on, että ensin laitetaan ilmoitus "Ostetaan" palstalle ja odotellaan, vasta sen jälkeen kauppaan. Tätä tyyliä suosittelen lämmöllä. Etsin lähestulkoon aina ensiksi FB-kirppareilta ja kivijalkakirppiksiltä ennen kuin ostan uutta. Puistattaa kaikenmaailman uutena ostaminen. Postauksen alin kuva: Ikea.6 kommenttia

 1. Vilken bra tanke, att första se sig om i loppisutbudet och sen till affären. Borde verkligen tänka lite mer så, fast med vissa saker som man behöver direkt och de saker som oftast inte finns på loppisar så vill jag nog helst köpa från affär. Men visst kan man hitta en hel del fina och inte alls just använda saker på loppis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja, och jag tycker att dagens människa måste få allt genast....man skulle kunna vänta och skaffa sedan :) Jag har försökt lära mig att inte ha något genast....då kan man kolla loppisbudet i lugn o ro :)

   Poista
 2. Tuo on kyllä niin hyvä ajatus! Ja tekee usein oikein hyvää, että pitää vähän odottaakin! ;) Tänään juuri ostin yhden kalusteen kirpparilta mitä olen kauan etsinyt. Olin jo luovuttamassa ja mietin ostanko sittenkin uutena, kun yhtäkkiä tupsahti myyntiin juuri se mitä olin etsinyt yli pari kuukautta. Ja oi, kuinka ihanalta tuntui kun pitkä odotus ja etsiskely palkittiin! :D Joskus minulle on myös käynnyt niin, että kun olen laittanut osto-ilmoituksen, eikä oikeanlaista ole löytynyt ja olen tajunut etten oikeastaan tarvitsekaan sitä tavaraa. Kaupasta on niin helppo ostaa, varsinkin kun voi tilata netistä. Itse yritän suosia käytettyä ja jos uutena ostan, mieluiten Vaasassa olevia kauppoja.

  Saako kysyä mitä maksoit aidosta lepakkotuolista? Onko siinä hyvä myös aikuisen istua? Moni tuoli on ulkonäöltään niiiin ihana, mutta ei kovin hyvä käytännössä.

  /Heidi

  P.S. Ihanasti teille sopii tuo matto! Ja erittäin suloinen tyttö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko se 40€....mä en muista enää....mut joko 40 tai 50€. Ihan ok istua, mutta totta iso muhkea nojatuoli mukavuudessa voittaa. Lapset rakastaa istuu tossa ja sitä on kevyt siirtää ;) Onnee löydöstä!! Noin se parhaimmillaan menee....et sit yhtäkkiä löytää ;) Terkkuja <3

   Poista
 3. Moi! Eksyin mutkan kautta tänne.. :) voitko kertoa sopiiko feikki-tuolin kangas aitoon lepakkotuolin runkoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! <3 Voi, mä en osaa yhtään sanoa....kun en livenä ole tota feikkii nähny :/ Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne