Loistavat kuulokkeet + blogiyhteistyö

8. syyskuuta 2014

Sennheiser on ear
Tyylikkäät kuulokkeet

/Blogiyhteistyö Finfonic/ Onko väliä millä kuuntelee? Mitä ilmeisimin on. Muistatte mahdollisesti, kun kerroin EASY-TREENITORSTAIPOSTAUKSESSANI KORVANAPEISTA, KLIK! Nappien kanssa pääsin maistamaan laatua! Rakastan kuunnella musiikkia lenkillä, jalka nousee paremmin kunnon "renkutuksen" tahdissa. Vuosikaudet kuuntelin onnettomilla kuulokkeilla ja napeilla, mutta en enää. Sain yhteistyön puiteissa FINFONIC nimiseltä Vaasalaiselta yritykseltä SENNHEISER MOMENTUM KUULOKKEET. Varautukaa "ylisanoihin"! Tykkään nimittäin todella paljon! Äänenlaadun ero on huikea. Olen kuullut ja huomannut, että nykyään kuulokkeet saavat olla isot. Nämä ovat juuri sopivan kokoiset. Mukavuus on huippulaatua ja kuulokkeet ovat pehmeät korvilla. Jos olet loistavia kuulokkeita vailla niin nämä ovat sellaiset. Värivaihtoehtoja on useita. 
Finfonic on yrityksenä lähellä sydäntäni. Liike sijaitsee Vaasan rautatieaseman tunnelmallisessa puutalossa. Rakas veljeni tekee töitä kyseisessä yrityksessä. Hän muunmuassa ottaa valuja korvista, valmistaa muotoonvalettuja kuulosuojaimia ja hoitaa vanhusten kuulokojeita. Finfonic on hyvä paikallinen yritys! Poiketkaa, saatatte nähdä vilauksen veljeni nutturasta ja virnistys tähän perään. Mukavaa Maanantaita!

/Lataan lähipäivinä usemman yhteistyöpostauksen. Älkää ihmetelkö! Kesän jäljiltä niitä on päässyt pakkautumaan. Teidän on myös hyvä tietää, ett mainostan blogini kautta vain itse valitsemiani tuotteita, joista olen henkilökohtaisesti kiinnostunut. Yläbannerissa joskus näkyvä mainos tulee automaattisesti ID:n kautta eli sitä en valitse itse./

2 kommenttia

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne