Mikä tekee olohuoneen?

24. syyskuuta 2014

Wood and greens
Flowers
Linne curtains
Modern livingroom
Andy warhol

Mielettömän mukavaa Keskiviikkoa! Osallistun tänään STYLEROOMIN mukavaan HAASTEESEEN olohuoneeseen liittyen. Mikä tekee olohuoneen? Omasta mielestäni olohuone on kodin tärkein paikka. Tilassa vietetään eniten aikaa yhdessä. Meidän olohuoneessa on rento meininki. Huone toimii monipuolisesti. Yhdessä nurkassa on lelukori ja toisessa oma työpisteeni. Yhdessä tilassa tehdään monia asioita.  
Useiden mielestä sohva on olohuoneen tärkein huonekalu. Itse en ole sitä mieltä. Meillä istutaan todella paljon keinu ja lepakkotuolissa. Olohuoneemme tärkeimmät huonekalut ovat omat tekemäni. Suomalaiselle luonteelle ei ole tyypillistä kehuskella itseään tai tekemisiään, mutta teen sen silti. Itsetehtyä on kiva katsella. Lehtikuusesta tekemäni olohuoneenpöytä ja tv-mööbeli vaneerista ovat silmäteräni. Niillä on erilaista arvoa.
Millainen voisi olla luova ja täysin erilainen olohuone? Jos tekisin sisustukselta erilaisen olohuoneen unohtaisin perinteisen sohvan. Laittaisin seiniä vasten matalaa yhtenäistä istuinpaikkaa ja kehittelisin muun sisustuksen sen mukaan. Huonekalujen asettelu vaikuttaa todella paljon yleisilmeeseen ja tilan toimivuuteen. Valitettavasti perinteinen olohuone on usein tylsän mallinen ja rajoittaa mahdollisuuksia sisustaa luovasti, vai rajoittaako?? Ehkä ei! Kiitos Styleroomille kivasta haasteesta! 

/Huomioikaa söötti pieni stailaajani. Nyt "Korkkarit Kattoon"/

2 kommenttia

  1. Kauniita kuviakerrassaan! Pääasia mielestäni on, että olohuoneessa viihtyisi koko perhe. Meidän olohuoneen helmi on tällä hetkellä uusi vanha lp-soitin. Vaikka välillä ärsyttää, kun mieheni kuuntelee _ ihan aina_ musiikkia, on lp-soittimen rätinässä jotain kiehtovaa ja erilailla tunnelmallista nykyformaatteihin verrattuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Oi varmaan ihan makeeta kuunnella sellasta soitinta :)

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne