Minimalistinen makuuhuone

2. syyskuuta 2014

Minimalistic bedroom

Gray kalk paint

Minimalismi valloittaa talouttamme! Mieheni on hätää kärsimässä. Hän haluaisi uusia treenipaitoja, mutta minä sanon "ei, kultaseni sinulla on viisi kaapissa ja ne riittävät". Naurua tähän! Nykyihmisen ongelma tavaran ja asioiden kanssa on monesti se, että kaikkea on oltava paljon. Ymmärrän, että on asioita joita on oltava paljon, esimerkiksi alusvaatteet. Olen muutaman kuukauden "minimoinnin" aikana hankkiutunut eroon monista turhista tavaroista. Kirpparikäyntini ovat vähentyneet radikaalisti. Nautin minimalistisesta makuuhuoneestamme! Ei tarvitse olla viittä tyynyä ja kolmea huopaa. Yhdet rittävät! Vähemmän pölyä, vähemmän tuuletettavaa ja ennenkaikkea vähemmän materiaalia lasten levittää lattioille. Voin todeta jo nyt, vaikka projekti on kesken, että siivoakin on helpompi ylläpitää kun tavaraa on vähemmän. Haastan teidät kaikki minimoimaan tavaran määrää! Siitä tulee hyvä fiilis!

/Olen myynyt FB-kirpparilla lukuisia tuoleja. Ostin tilalle ARTEKIN LASTENJAKKARAT. Ne kestävät ja pitävät arvonsa. Löysin jakkarat paikalliselta FB-kirpparilta. Maksoin kahdesta priimakuntoisesta tuolista yhteensä 140 euroa. Olen myynyt vanhaa pois ja tienannut suunnilleen tuon verran rahaa eli budjetti on pysynyt kohdillaan./

12 kommenttia

 1. Jo, det känns lättare att leva när sakerna blir mindre i antal. Åtminstone de där överflödiga sakerna som man aldrig använder.

  VastaaPoista
 2. Oj så himla vackert i ert sovrum!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack Linda <3 Det ända rummet som är rätt så romantisk tillome ;)

   Poista
 3. Ihana tuo ensimmäinen kuva :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat ja vielä söpömpi malli! Vähemmän on enemmän ja materiaalien hienous korostuu!

  VastaaPoista
 5. Täällä on samanlainen minimointi menossa. Myin lastenhuoneen matonkin karsinta - huumassa ja nyt totesin, että uusi on saatava viimeistään talveksi kun lattia alkaa olla kylmä. Pieni mies itkeskeli pari iltaa vanhan maton perään. Kaikki eivät ole siis yhtä innoissaan äipän minimoinnista. Ei sattuisi ylimääräistä mattoa olemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha;) Joo, kaikki ei tästä yhtä fiiliksissa ole ;) hehe. Ei ole mattoja ei ;) Paitsi nää kaksi uutta ;)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne