Päivä instant!

19. syyskuuta 2014

Väsy kirvelee silmiä. Päivä on ollut tehokas ja tuntunut pitkältä. Ilta kului äärettömän mielenkiintoisella blogikuvauskurssilla. Raikasta saada uusia näkökulmia bloggaukseen ja lifestyle kuviin. Huomenna jatkamme! Luvassa mielenkiintoinen päivä! Hyvää yötä!

/Olenko ainoa, joka ei ole koskaan katsonut jakson jaksoa sarjasta "Vain Elämää"? En muuten aioikaan. Elämässäni on niin paljon muuta, että tv:n ääressä en ehdi istumaan. En muuten usko, että tarvitsisin "Nessupakettia", jos kyseistä sarjaa katsoisin. Uhmaan "tihrustelua"!/

4 kommenttia

 1. Olisipa ollut kiva olla tuolla kurssilla, vaikka työkseenkin tulee kuvattua paljon, niin tuolta olis saanu vähän uutta näkökulmaa. Ehkä voit täällä jakaa parhaita vinkkejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja just aina saa jotain uutta idistä ja tää kurssi oli niin hyödyllinen mulle. Terkkuja Kirsikalle! <3

   Poista
 2. Kurssi kuulostaa kivalta. Ekan kauden jaksoja katsoin osan uusintana ja löysin sitä kautta Negativen. Sen jälkeen en ole jaksanut katsoa kuin satunnaisesti ja eilenkin unohtui, kun tein ihan muita juttuja :)

  Rentoa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just tho, kun on niin paljon muita juttuja. Mulla nää blogihommat ja kuvajutut vie tv ajan ja ehkä ihan hyvä niin. Kympin uutiset pitäs kyllä kattoo tän ikäsenä jo ;) haha. Mukavaa tulevaa viikkoa! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne