Sneak Peak ja pienet varpaat!

22. syyskuuta 2014

Funny baby
Pink wall

Villapeitto

Iltaa! Pikaisesti muutama fiiliskuva. Ilta kului töissä. Olo on Maanantaiseen tapaan hyytynyt. Päivää piristi ukin ja mummon saapuminen Ruotsinmaalta. Huomenna kello 10 pääsen kampaajalle. Ah, ihanuutta! Kuvissa vilahtaa söpö Judit ja eilen maalattu seinä. Tällä hetkellä huone toimii vierashuoneena eli en saa otettua kuvia kokonaisuudesta vielä. Toivotan teille hyvää yötä ja kauniita unia! Huomenna hiuspostausta! 


4 kommenttia

 1. Åhh så söt bild på J med fötterna och händerna <3

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää. Miten tuon kalkkimaalin kanssa on, jos sitten joskus haluaa jotain muuta päälle? Voiko siihen vaan päälle maalata tai laittaa tapetin? Tuli vaan mieleen, kun ootte melko ahkeria. Ja meillä kun oli yläkerrassa parissa huoneessa seinäpintojen uusimista, niin ne vanhat tapetit oli vedenpitäviä...oli erittäin vaikea saada niitä irti, vaikka oli kuinka asiaankuuluvat liisterit ja muut. Sen jälkeen ei ollakaan jaksettu tehdä enää mitään, vaikka kovasti oli aikomus! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon päälle vaan maalataan tai sitten voi laittaa tapetin....mutta kerroinkin aiemin et teen postin jossa selvitän vastauksen noihin kysymyksiin :) Omalla kohdallani luulen, että kalkkimaali on tullu meille jäädäkseen....tykkään kun se on luonnonmukaine ja hengittävä. Lisäksi sen saa myös aivan tasaisen näköiseksikin :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne