Valkoinen Pilvi- muovimatto

3. syyskuuta 2014

Brio toys
Mint green wall
Artek kids stool
Kids corner

/Blogiyhteistyö -Asko/ Voi mahdoton! Niin armoton siivousputki meneillään, hädin tuskin ehdin tänne. Anyways! Sain yhteistyön merkeissä ASKOLTA todella kivan kokovalkoisen muovimaton. PILVI-MUOVIMATTOA löytyy monessa eri koossa. Värivaihtoehdot ovat harmaa, beige, musta ja valkoinen. Matto on tyylikäs ja yksinkertainen! Kiitos Asko!  
Voitte muuten katsoa viimeisen kerran mintun väristä seinäämme! Huomenna haen Aveolta KALKKIMAALIA kahdessa eri sävyssä. Tarkoitukseni on tehdä kokeilu ja sekoittaa sävyt "Ivory" ja "Antique rose". Viimeistään ensiviikolla meillä on toivonmukaan puuteriroosa seinä tuon mintun tilalla. Matoista vielä sen verran, että IHANA SUSKI laittoi minulle tänään viestin. JALPAIKKA matto oli ostettavissa Kodin Ykkösestä. Aivan "oli", sillä se myytiin loppuun heti. Minä ehdin! Tilasin heti, kun sain viestin. Kyseisestä matosta povataan uutta "blogimattoa". Minulle aivan sama mikä matto on. Jalpaikka sopii olohuoneeseemme kuin nenä päähän, tiesin sen heti. Nyt lenkille! 

/Harmittaa, että unohdin oikoa maton hapsut imuroinnin jälkeen. Höh!/

1 kommentti

  1. Ihana matto :). Just tuollaista ollaan haettu alakertaan. Pappelinat on tähän budjettiin liian kalliita, joten tuo olis just passeli. Käytiin tänään kyselemässä tästä postauksesta inspiroituneena samaa mattoa Espoon Askosta. Palvelu oli ruokottoman huonoa ja eivät edes tienneet valikoimassaan olevan muovimattoa. Täytyy jatkaa etsintää.

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne