Bloggarit Helsingissä

30. lokakuuta 2014

Ravintola sipuli

Blogger in action
Helsinki city

Blogger in Cos

red Hair
Bloggers on the road

Hyvää iltaa! Mukava työvuoro takana kivojen työkavereiden seurassa. Olin erittäin laiska bloggari Helsingin reissulla. Tiivis yhteiselo kameran kanssa käy joskus rasittamaan. Halusin rentoilla. En halunnut kuvata pastellin sävyisiä kauniita Macaronseja, halusin syödä ne. Totesin TUULALLE, että ota sinä kuvia, minä syön. Niinpä tämä tyttö söi!
ID:n inspispäivä RAVINTOLA SIPULIN talvipuutarhassa oli kiva. Kaikista parasta kuitenkin oli blogiystävien tapaaminen. Ei ne juhlat vaan se seura. Erityisen iloiseksi tulin, kun sain tavata bloggituttujani ja uskollisia blogini kommentoijia SATEENKAARIA JA SERPENTIINIÄRETROMODERNIA ja KOTI AURORASSA bloggaria. Stalkkasin osaa heistä matkalla kaupunkiin ja heidän selkänsä tallentuivat kameraani. Virnistys.  Myöhemmin iltapäivällä kävimme Tuulan kanssa kaupoissa. Vangitsin kuviini myös Tuulan COS-liikkeen ovella, hyvin sopiva paikka hänelle. Meininki oli rento ja seura hyvää. Yleensä kieltäydyn kuvista punaisilla matoilla, mutta tällä kertaa suostuin Tuulan seuraksi. Nyt väsyttää, on mentävä nukkumaan!

/Hämmästyin todella keskustelusta, joka heräsi "menkää metsään" postauksen kommenttikentässä. Pidin itsestäänselvyytenä asiaa, ettei kukaan meistä karhaisi tyhjäksi naapurin metsää tai kunnan puistoa ilman lupia. Kun kehoitan tekemään jotain, oletan jokaisen ymmärtävän säännöt ja lait ja noudattavan niitä. Menkää siis metsään hakemaan, mutta älkää hyvänen aika naapurin. Ottakaa sieltä mistä saa ottaa! Kun päästiin kerran aiheeseen luonto kerron teille todellisen huolen aiheeni. Se ei ole lapsukaiset tai tuunarit, jotka keräävät käpyjä, risuja tai kiviä metsästä. Minun huolen aiheeni kaupunkien metsissä ovat roskaaminen, huumeruiskut, kaljapullot, öykkärönti ja ihmisten jättämät pysyvät jäljet. Ugh!/

4 kommenttia

 1. Hei,tunnistin nuo selät..tai yhden :)

  Mä olisin kanssa keskittynyt mieluummin syömiseen kuin kuvaamisee.

  Kirjoitin muuten jokseenkin vuosi sitten tuosta metsästä varastamisesta (hups)
  http://keskenon.blogspot.fi/2013/12/varas.html?m=1

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä hauska nähdä :) Hitsit - enemmänkin ois ollut kiva turista.

  Ai että mua hymyilytti teidän kuvaa katsellessani. Mullahan oli illalla se kreppitukkaan tehty letti ja Mintunmustaa Siljalla oli noi samat sukkikset, kun Tuulalla. Oltiin vahingossa yhteen koodattu meidän asut ;) Ois pitänyt mennä vielä yhteiskuvaan :D

  Se päivä oli hauska. Mutta ai että mua väsytti sunnuntaina. Nukuin neljät! päikkärit silloin ja vielä maanantainakin olin ihan jumissa. Mutta oli sen arvoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli koodattu <3 ;) Mahtavata! Oli kyllä kivaa ja sama väsymys oli myös täällä. Olin aika poikka pari päivää reissun jälkeen. Terkkuja sinne <3 Oot ihana!

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne