DOPP / Onko asukokonaisuuksien hahmottaminen teille hankalaa?

27. lokakuuta 2014

Fashion store

Simple Black dress

brown leather bags

Black lace

Soft and white

Clothes store

Dopp store in vaasa Finalnd

Lovely ladys

Green sallad

Vietin viimeviikon Keskiviikkona mukavan illan DOPISSA. Tapahtumaan osallistui muutamia Vaasalaisia bloggareita. Teemana olivat vaatteet ja tyyli. Aihe oli sangen mielenkiintoinen ja olisi sopinut varmasti naiselle kuin naiselle. Kuten aiemin olen todennut, on oma pukeutumiseni ollut viimevuosina heikonlaista. Osittainen syy laiskuuteen pukeutumiseni suhteen on ollut perinteinen "mamma homma" ja ammatini. Olen viettänyt suurimman osan ajasta kotona lasteni kanssa. Töissä olen käynyt sairaalassa ja pukeutunut päivästä toiseen valkoisiin. 
Ilta oli todella mukava ja hyödyllinen. Sain jälleen loistavia vinkkejä pukeutumiseeni. Upeaa, kun eteen kannetaan vaatekappaleita, jotka sopivat omaan tyyliin. Itse keskityin mustiin mekkoihin, sillä tarvitsin sellaisen gaalaan. Sopiva löytyi! Tulen esittelemään mekkoni myöhemin. Se on yksinkertainen ja kaunis. Mekko sopii juhlaan, mutta myös arkeen.
Illan aikana tarjolla oli salaattia, hyvää seuraa ja kauniita vaatteita. Kiitos upealle taitavalle stailisti Kati Koskiniemi-Väisäselle ja Dopin loistavalle ja taidokkaalle omistajalle Katarina Rewelille. Dopp on niinsanottu "vanhan palvelun kauppa" tiedätte siis, kun myyjät palvelevat asiakasta henkilökohtaisesti. Minullekin kirkastui, miksi myyjät tulevat kysymään ja kartoittamaan asiakkaan toiveita. He haluavat auttaa löytämään juuri sinulle sopivia vaatteita. Itse olen aina ollut asiakas, joka lymyilee hyllyjen takana ja säheltää itse. Olen etsinyt vaatteita ja kokonaisuuksia ilman apua, huonolla menestyksellä. Dopp-illan jälkeen pohdinkin entä, jos  ensikerralla tekisin vaatehankintani liikeessä, jossa minua palvellaan henkilökohtaisesti. Luulen, että silloin kaapissani olisi enemmän toisiinsa sopivia vaatekokonaisuuksia ja pukeutumisesta tulisi helpompaa. Onko pukeutuminen teistä helppoa? Osaatteko ajatella laajempia kokonaisuuksia ja vaatekappaleiden yhteensopivuutta? 
Itse koen olevani onneton näissä asioissa. Tiedän tosin hyvin tarkasti mikä silmääni miellyttää, mutta vaatekokonaisuuksien hahmottaminen on minulle hankalaa. Stailausilta Dopissa tosin selvensi minulle hyvin monia asioita vaateisiin liittyen. Kiitos!

4 kommenttia

 1. Intressant! Jag har själv blivit mer mottaglig för hjälp i klädaffärer, det kan också bero på att jag vet ungefär vad jag vill ha och lite hur min stil är. Om jag letar efter något speciellt så är det alltid trevligt när expediterna har tid och möjlighet att hjälpa en hitta just det som passar.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Precis, förut har jag varit just den som alltid säger att man vill bara titta ;) Men tror att jag borde ändra mig ;) Kram på dig fina Christina <3

   Poista
 2. Teillä on paljon mielenkiintoisia tapahtumia siellä Vaasassa ja upeita liikkeitä myös. Tulee ihan halu tulla piipahtamaan siellä :)

  Oli mukava tavata lauantaina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, meillä tapahtuu! Tervetuloa <3 :) Oli tosi kiva tavata! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne