Mikä on ongelmanne? Vastatkaa!

18. lokakuuta 2014

grey and white paper cord

Koska minulla on jatkuva tarve saada jotain uutta aikaiseksi, teemme nyt näin. Minä olen täällä ja te olette  siellä! Joskus toivoisin, että blogin kommenttikenttä olisi "Chatroom". Muutama kuukausi sitten minulla olikin blogini oikeassa palkissa chattiruutu, mutta silloin se ei saanut suosiota osakseen. Otin sen pois. Aion tosin lisätä sen jälleen. Bloggarina tykkään kommenteista ja vuorovaikutuksesta teidän kanssanne. Oli todella mielenkiintoista lukea vastauksianne postaukseeni OLOHUONEEN VALAISIMESTA, KLIK! 
Nyt vien kommunikointia välillämme "nextille levelille". Kirjoitin eilen postauksen 15 VINKKIÄ MINIMALISTISEMPAAN ELÄMÄÄN. Lupasin palata asiaan antamalla 5 parasta vinkkiäni makuuhuoneen sisustukseen ja säilytysratkaisuihin liittyen. Teen postausta parhaillaan ja esitän nyt kysymyksen. Mikä on ongelmakohtanne makuuhuoneen sisustukseen liittyen? Haluaisitko vinkkiä sen ratkaisuun? Jos aihe on sinulle ajankohtainen tai haluat muuten vain vinkkejä, kerro! Huomion muutaman vastauksistanne omassa vinkkipostissani huomenna. Antakaa kuulua! Tosin, en ole mikään "sisustusguru", mutta joskus vain yksi lause tai sana voi saada vastapuolessa reaktion, joka johtaa oman idean muotoutumiseen ja sitä kautta inspiraatioon. Inspiraatio vuorostaan, kuten tiedämme, saa ihmeitä aikaiseksi! 

/Odottelen vastauksianne ja käyn sillä aikaa lenkillä. Ajöss!/

6 kommenttia

 1. Meillä kotona ongelmana on vino katto, enkä ole mitään kivaa valaisinta siihen oikein keksinyt tai löytänyt. Katto on melko korkea. Haluaisin jonkun kivan ja uniikin valaisimen, joka olisi tilan katseenvangitsija :)

  Tia / By Tiahenriikka

  VastaaPoista
 2. Ja, visst är det mycket roligare att blogga när man får något gensvar. Största problemet hos oss i nuläget är att få vårt sovrum att fungera som både sovrum men också delvis som arbetshörna. Vi har skrivbord med datorn där och hyllor och grejer, det är ju inte så stort. Så det blir fort fullt.

  VastaaPoista
 3. Minun makuuhuoneeni on samalla myös olohuoneeni, ruokailutilani, työhuoneeni ja keittiöni (siis yksiö :)). Varsinaista ongelmaa ei ole, mutta haaste on se, miten saada tila tarpeeksi levolliseksi silti sisällyttäen kaikki toiminnot kivasti tilaan. Niin, ja työpöytäni on ruokapöytäni, mikä on stressaavaa, sillä haluaisin levittäytyä papereineni koko pöydälle mutta myös nauttia siinä ruokani. Tilaa ei kuitenkaan ole varsinaiselle työpisteelle.

  Pia

  VastaaPoista
 4. Komppaan Pian kommenttia.. Kaikki löytyy yhdestä tilasta, kauhean vaikea saada levollista makkaria, kun samassa tilassa on _kaikki_.

  VastaaPoista
 5. Mun ongelma on se, että makuuhuone on jäänyt kaiken muun jalkoihin. Kun muutin tähän kolmioon, oli fokus olohuoneessa ja poikien huoneessa. Oma makkari jäi vähän niinkuin vihoviimeiseksi asiaksi ja sitten loppuikin puhti, ajatus ja rahat... Se on tylsä ja ihan ideaton - en edes tiedä millainen olisi unelmamakkarini.

  VastaaPoista
 6. Ongelma on TELKKARI! Mies ei anna sitä poistaa....

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne