MINIMALISTIN JOULUVINKIT

28. lokakuuta 2014

Christmas green

Fiilikset päällä, pakko jakaa! Koska elän idearikasta aikaa, keksin uusia juttuja iloksenne! Marraskuun puolessa välissä aloitan uudet teemapostaukset aiheella "Minimalistin Jouluvinkit". Postaukset sisältävät muunmuassa vinkkejä luonnonmukaisista ja jouluisista tee-se-itse-projekteista. Vihjaan myös "paremmista" joululahjoista ja kierrätysideoista. Luonnollisestikin sivuan myös aihetta minimalismi. Pysykää kuulolla! Tästä tulee kivaa! Olen satavarma!

/Nyt mammataxi nostaa kytkintä!/

11 kommenttia

 1. Tätä täytyy ehdottomasti seurata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, itsekin innoissani tästä :) Terkkuja Pauliinalle <3

   Poista
 2. Ihanaa! Mä tykkään niin joulun tee-se-itse jutuista. Viime jouluna meidän joulukuusi löytyi lähimetsän maasta. Vanha iso oksa joka spray-maalattiin kultaiseksi ja siihen sitten vaan kaikkea kivaa roikkumaan...Odotan innolla sun ideoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva tietää et odotellaan ;) Terkkuja Jennalle <3

   Poista
 3. Hei Johanna, kuulostaapas hyvältä! Havukuva on todella kaunis, siinä tiivistyy hyvin minimalistinen joulu. Leppoisia valmisteluita toivoo Eukko

  VastaaPoista
 4. Laitoin jo joulua esille ja mulle riittäisi minimalistinen joulu, mutta lapset haluavat sen joulukuusenkin. Mulle riittäisi tuo lampusta roikkuvat koristeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mahtuu se kuusikin minimalistiseen jouluun :) Koristelkaa vaan vähän ;) Se oliki kiva se sun ja tarjosit kyllä FB:n parhaimman statuksen pitkään aikaan ;)

   Poista
  2. Hyvä jos tarjosin, olenhan minöä kuitenkin melko hauska tapaus ;)

   Poista
 5. Kuulostaa lupaavalta! Näin kohta eläköityvän kannalta olisi kiva jos vinkit olisivat rahallisestikin helposti toteutettavia!

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne