Tyyliperjantai, Etsy love + tylsimys?

31. lokakuuta 2014Marcellas etsy store


Black tights and a short black skirt


Tyyliperjantai! ETSY on aivan mieletön jättikauppa täynnä kivoja asioita. Suosittelen! Pitkien "surffimutkien" kautta löysin itseni eilen MARCELLAMODAN osastolta. Ihastuttavia vaatteita, kivoista materiaaleista. Monet neuleista ovat italialaista villaa. Kyseinen Etsy-kauppa napsahti suoraan suosikkeihini. Tulevaisuudessa aion tilata kokeeksi jonkun vaatteen Marcellan kaupasta. Kerron sitten millainen vaate oli. Meillä suomessakin on kehittymässä Etsyn kaltainen nettikauppa. Siitä kerron myöhemmin! Mukavaa viikonloppua! 

/Kuten olette ehkä huomanneet, ei Löydön kautta tule Halloween materiaalia. Tämä johtunee siitä, että emme ole innoissamme kyseisestä juhlasta. Juhlimme ilman pääkalloja ja verta. Kynttilöitä tosin sytytetään ja hyvää syödään! Ehkä tylsimyksiä, ehkä ei./

2 kommenttia

 1. Et ole tylsä! :) Minulla ei sinänsä ole mitään Halloweeniä vastaan, MUTTA harmittaa kun Pyhäinpäivä unohtuu tai saa jopa väärän merkityksen. Minusta Pyhäinpäivä on yksi vuoden kauneimmista ja arvokkaimmista pyhäpäivistä! Tunnelmallista ja rauhallista Pyhäinpäivää sinulle!
  t.Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa mieltä...Leppoisaa Pyhäinpäivää Heidille! <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne