Päivän asu. Viides lapsi?!

1. lokakuuta 2014

Todays outfit

Myöhäistä postausta! Ensimmäistä kertaa ikinä, en keksi mitä kertoa. Käsittämätöntä, kuinka pää tuntuu tyhjältä. Päivän asu tallentui aamulla kameraan. Olen hankkinut kameralleni jalustan, mutta en vielä kaukosäätimellä toimivaa laukaisinta. Totesin kahden sekuntin olevan liian lyhyt aika ehtiä kameran eteen. Lennokas asukuva, olkaa hyvät! Parasta mennä nukkumaan ja toivoa, että huomenna juttu luistaa! Eilisen kärrypostauksen kommenttikentässä löytyi huikean hassu kommentti, joka kuului "Onnea! Koska 5. syntyy?" Ei synny ei! Meillä on luku täynnä ellei vahinkoa satu! Leveä virne tähän.

/Toppi Vila, pitkä trikoinen gardigan Lindex ja farkut Seppälä/

2 kommenttia

  1. Haha, mua on kerran onniteltu raskaudesta - kun en todellakaan ollut raskaana ja lapsiluku oli jo täynnä :D Nolous siinä tilanteessa oli molemminpuolista, ja jopa hieman kävi sääliksi se onnittelija... Itse en uskalla onnitella ketään ennen kuin ihminen itse kertoo olevansa raskaana. Aiheeseen liittyy niin paljon tunteita ja epävarmuuksiakin, että pahimmillaan onnittelemalla voi pahoittaa toisen mielen syvästi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, joo mä en ole koskaan uskaltanut mennä muille onnitteleen, ennen kuin homma on ollut täysin varma ;) Voi todellakin joutua noloon tilanteeseen ;)

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne