Sadetta, fiiliksiä ja Sannis!

8. lokakuuta 2014

Instagram

Yhtäkkiä alkoi sataa! Aamulla oli pilvistä, mutta poutaa. Sää muuttui yllättäen mielettömän syksyiseksi. Nyt sataa ja tuulee. Sisällä on lämmin. Sadepäivä on yhtäkuin kynttiläpäivä. Eilen tuli Deko. Ehdin jo selata hieman. Silmiini osui täydellinen koti, Petran koti.Tutustuin Petraan toissavuonna JUNETILLA! Jos sinulle tulee Deko. tsekkaa sivut 16-23. Täydellistä sisustusta! 
Aamupäivällä kaffiteltiin SANNIKSEN kanssa. Sannis on aivan ihana! Juteltiin bloggauksesta ja fiiliksistä. Pöydässä oli kahta eri lajia keksiä. En ottanut! En ottanut eilen lakkatryffeliäkään Ritzin kahvilassa. Sokerilakko on pitänyt! Kolmas päivä! Mitenkäs teillä, jotka liityitte seuraani? NIINU ja KRISSE?

/Muuten, tilasin Livboxin sen kokeilun jälkeen. Tykkään! Tähän asti olen ollut erittäin tyytyväinen. Deko on muuten ainut lehti, jota tilaan kestona. Lehtimyyjiä harmittaa, kun totean aina heti, että tilaan yhtä lehteä omasta tahdostani ja muita en tarvitse! Virnistys. Illalla kerron hiukan eilisestä seminaarista, joka oli antoisa ja sai aikaan uusia ajatuksia bloggauksenkin suhteen. Inspiraatiota, sitä ei saa koskaan liikaa!/

2 kommenttia

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne