SIDI DRISS!?

12. lokakuuta 2014


Hair House
Cotton balls

Salon nails

Brown nail polish
Snacs
Hair
Lovely curls
Brown curls
Hairdresser
 italian Cheese

Italiano

Eilinen ilta kului loistavassa bloggariseurassa upeassa HAIR HOUSE GERBYYSSÄ. Minulla asuu tuttuja kyseisellä alueella ja olen useasti heidän luokseen mennessäni ihmetellyt pientä rakennusta, entistä kioskia,  Länsimetsän koulua ennen. Rakennuksessa lukee nimittäin "Sidi Driss". Mikä? Eilen kaiken muun kivan lisäksi mysteeri selvisi. Rakennuksen omistaja on nimittäin Star Wars-fani ja on nimennyt rakennuksensa sen mukaisesti. Anyways! Sidi Drississä toimii nykyään parturi-kampaamo Hair House. He tekevät kampaamopalveluiden lisäksi myös meikkejä ja kynsiä.  
Yritys kutsui luokseen reilut kymmen Vaasan alueen bloggaria. Eilinen asiakasilta kyseisessä paikassa oli mahtava! On annettava täydet pisteet Hair Houselle hienosti järjestetystä illasta. Saimme valita eri hemmotteluhoitoja. Tarjolla oli pikakampauksia, DISCIPLINE hoitoja hiuksille, hierontaa ja kynsien kestolakkauksia. Itse valitsin kynnet. On harvinaista, että kynteni näyttävät näin upeilta. Valitsin väriksi melko tumman lähestulkoon mustan värin. 
Ilta oli kiva ja palvelu loistavaa! Hair Housista jatkoimme matkaa kaupungille. PIZZABISTRO MARCO POLO tarjosi meille Antipasto Misto Italianot. Kuulin tuon "Antipasto" sanan aiemin  ja jouduin kysymään "Mitä se on?" Tästäkin kenties huomaa, että on syöty viimevuosina enemmän kotona kuin ulkona. Marco Polo tuo Vaasaan erilaisia juustoja, kinkkuja ja salameja Italiasta. Tunnustan illan aikana rikkoneeni hiukan "sokerilakkoani", söin nimittäin Panna Cottan. Oho!
Eilen tuli jälleen kerran todettua miten mukava yhteys meillä on Vaasalaisten bloggareiden kesken. Tapaamme usein ja toiminta on virkeää. Jos sinulla on blogi ja asut Vaasan alueella käy liittymässä joukkoomme TÄÄLLÄ! Perustamani BLOGIVAASAN kautta voit seurata 30 eriaiheista Vaasan alueen blogia sijainnistasi riippumatta. Blogivaasa ei siis ole sama ryhmä kuin Vaasan Alueen Bloggarit. Käykää tutustumassa! Mukavaa Sunnuntaita! Tämän viikon arvonnan voittaja on selvillä ja julkaisen hänet illalla!

/Eilisen illan hieronnat tarjosi BFL, KLIK! Heidän kauttaan saatavilla on hierontaa ja PTA palveluita. Hairhousella on toimipiste myös Vanhassa Vaasassa. Alkuillan syömiset tarjosi lounasravintola KESMO. Kiitos! Kuvissa leidien JONNANSANNIKSEN ja MEAN upeat kiharat./  

//Kaiken höpsöttelyn keskellä on hyvä muistaa ja kiittää vapaudesta. Näitte mahdollisesti aiemin jakamani videon ihmiskaupasta. Osalle ihmisistä vapaus ei ole itsestäänselvyys!//

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne