Illanviettoa ilman miestä ja hevosta illalliseksi

21. marraskuuta 2014

Kinfolk magazine

Outo ilta! Mies on työpaikkansa pikkujouluissa ja minä kotona lasten kanssa. Toisaalta olen saanut osuuteni rilluttelusta moninkertaisena. Tänään on hänen vuoronsa. Kävin iltapäivällä ostamassa uusimman KINFOLKIN. Samalla poikkesin ihka ensimmäistä kertaa AMALIAAN. Ihastelin liikkeessä hetkisen WOODWICK kynttilöitä. Niin hienoja! Minulle melko uusi tuttavuus. En tosin ostanut muuta kuin koristekaalin leikkoversiona. 
Tänään sain paketissa KESTÄVÄMPÄÄ ARKEA. Ilta on kulunut kaappien parissa. Hyvältä näyttää! Toivon viikonlopulle kirkkaita päiviä, jotta saisin kuvattua valmiin säilytykseni. Elämme kuvaamisen kannalta vaikeita aikoja. Suurin osa ajasta on harmaata ja hämärää. Kuvista tulee tässä valossa huonoja. Mitä te puuhaatte? Mitä teille kuuluu?
Kiitän tässä yhteydessä muutamista sähköpostiini tulleista kauniista palautteista liittyen blogiini. Tiedätte keitä olette! Tuon kaltaiset viestit saavat sydämmeni sykkimään ja mieleni superiloiseksi. Kiitos! Mutta nyt jännittää, sillä ystäväni LINKKU valmistaa illallista hevosesta. Huisaa! Hauskaa viikonloppua! Toimin myöhemmin DJ:nä ja soitan illalle sopivan kappaleen!

/Varsinainen raportti. Muistin tänään erään kerran, kun blogiini tuli trafiikkia erään tunnetun keskustelupalstan kautta. Klikkasin itseni keskusteluun, jossa löysin kommentin blogiini liittyen. Eräs kirjoitti blogistani "Tämä on blogi, jossa raportoidaan ihan kaikki". Naurattaa. Onko näin? Tuskin! Niin paljon jää kiireessä kertomatta. Ugh!/

6 kommenttia

 1. Hei, yhdessä aikaisemmassa postauksessa teit verhoja paperinarusta. Saanko udella, mistä ostit paperinarun? Itsekkin olen paperinaruverhoja kutonut, mutta minusta käyttämäni naru on ollut liian paksua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Saija! :) Kyllä saa udella ;) Mä tilasin lankavasta tämän tuotteen:

   http://www.lankava.fi/epages/esito.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/esito/Products/PSL

   Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista
 2. Ai että mitä teen? Purkaan sun ideoita olohuoneesta teoiksi:D puuh mikä homma voi olla yhen vitriinin tyhjäyksessä:D noi karkit kyl kelpais;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahhaa, voi sua ihunaaa ;) Joo, onhan siinä homma, mutta kuule tulee hyvä fiilis kun se on hoidettu ;) Terkkuja <3

   Poista
 3. Kiitos Johanna vastauksestasi ja hauskaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne