Maanantain Marimekko ja huonoin päiväni vuosiin

24. marraskuuta 2014

Marimekko Christmas party

Huonoin päiväni sitten vuosiin! Edelleenkään minulla ei oikeastaan olisi valittamista sillä olemme kaikki terveitä ja rakkautta riittää. Elämäni on lievästi ilmaistuna sekaisin. Tuntuu, että joka puolelta joku honkaa niskaan ja odottaa minulta jotain. Kouluhommat ovat tällä hetkellä ne pahimmat. Isoja töitä, näyttöjä ja päällekäisyyksiä. Eilen istuin koko illan koneella ja yritin tehdä sisustussuunnitelmaa isoon kivitaloon. Väsytti ja aivot löi tyhjää. Vaikka ei helposti uskoisi, tuntui sisustaminen eilen kamalalta. Sisustaminen kun ei tosiaankaan ole sitä viltin ja tyynyn heittämistä sohvan kulmalle. On piirrettävä ja mitattava. On etsittävä materiaalit ja värit seiniin, lattioihin, ikkunankarmeihin, kattoon ja ja ja. Taisimpa eilen heikoimpana hetkenäni kirjoittaa FB:n statuskenttään inhoavani sisustamista. Tänään haluaisin lopettaa koko koulun. Toteankin, että opiskelkaa kun olette nuoria eikä teillä ole neljää lasta. Se nimittäin on niin paljon helpompaa! Nyt vuodatus seis!
Maanantain Marimekkoinspis! Kuvan fiilikset ovat tällä hetkellä niin kaukana omistani. Nyt laitan silmät kiinni ja kuvittelen olevani tuo kuvan keskimmäinen tyttö! Minulla on rento olo ja hauska fiilis. Nauran, nauran ja nauran ja minulla on kaikenlisäksi kauniit punaiset kynnet! Ugah! Kuva: MARIMEKKO FACEBOOK, KLIK!

12 kommenttia

 1. Tsemppiä. Ei varmasti ole helppoa neljän lapsen kanssa opiskella. itsellä oli 2 pientä ja ei ollut sekään. Vaikka kuinka rakastaisi sisustamista, niin nuo aikataulut ja kiire vie innon, koeta silti jaksaa. Maali häämöttää aina yhden tehtävän lähempänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos Terhi <3 Kyllä, täytyy yrittää ajatella positiivisesti. Ja mulla on tässä vielä jokunen työvuorikin joka viikko ja ihan pakko ollakin jos haluaa taloudellisesti selvitä. Opintotuki kun on sen vähä päälle 200 ;) Terkkuja sinne <3

   Poista
 2. Tääläkin tuntuu kuinka tekis mieli nakata nurkkaan koko opiskelu, vaikka ei oo edes lapsia saatikka miestä. Opintotuella kituuttaminen ahdistaa, vaikka sitä aloittaessa kuvitteli että "kyllä sitä nyt muutaman vuoden jaksaa" No nää viimeiset kuukaudet (oppari ym) pitää mennä vaan sinnillä hammasta purren - kiukuttaa harjoittelussa, kun tekee samaa työtä ku muut, mutta ilman palkkaa. Nooh ehkä mäkin vielä pääsen palkalliseen elämään takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, no ehkä me vielä joku päivä päästään elämään kii ;) Terkkuja <3

   Poista
  2. Kyllä mä teitä naisia ihmettelen, miten tosiaan jaksatte paahtaa koulussa.. tai siis pysyä siellä vaikka ei jaksaiskaan. Mä heitin hanskat tiskiin PT-koulutuksen kanssa silloin pari vuotta sitten, kun tajusin, että en vaan jaksa kaikkea. Respect teille kuulkaa!

   Poista
 3. Ymmärrän hyvin, mutta yritä jaksaa! <3 Myöhemmin kaduttaisi, jos nyt lopettaisit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin....sitä mä itsekki oon miettiny, et kyllä kaduttas jälkeenpäin :) Koitan kestää ;) Terkkuja ihanalle Kirsille <3 <3

   Poista
 4. Samaa on miettinyt täällä toinenkin työssäkäyvä, perheellinen, sisustusalan opiskelija ja Vaasasta myöskin. Ne paperityöt ja aikataulut... kun pitää tehdä tiukassa aikataulussa kaikki. Olen eri koulussa kun sä, mutta sisustussuunnitelmani palautin tässä jokin aikaa sitten, ja vaikka sadattelin mielessäni että lopetan koko koulun, olin työhöni supertyytyväinen (kuten oli opettajatkin). Eli puske läpi vaan; lopussa se kiitos kuitenkin seisoo:) Jaksaa,jaksaa,painaa,painaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tsempistä!!! <3 <3 Missä sä käyt?? Joo, mä opiskelen på svenska...Meillä on kyllä koulukin puolelta niin huonoa suunnittelua....tosi paljon kaikkea pungettu päällekäin :/ Siitä annan kyllä vielä paljon palautetta ;) Tsemppiä sinne kaikkeen :)

   Poista
 5. Tsemppii Johanna, jaksaa-jaksaa, painaa-painaa! Mulla on kohta 3,5 vuotta opintoja takana. Viimeiset kurssit käynnissä, palautukset kolmen viikon kuluttua, johon saakka on sitkuteltava ihan väkisin. Syksy on ollut aikamoista haipakkaa, joten hetken aikaa on pakko tasata hengitystä ennen oparin kimppuun käymistä. :)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne