Maanantain Marimekko / Vaihdatko jouluksi verhot?

10. marraskuuta 2014

Green Sylvia fabric from Marimekko

Huomenta päivää! Uusi viikko! Eilinen ilta oli kamala. Hatutti kaikki, ihan kaikki! Huomaan olevani väsynyt viikonlopun "näytön" jäljiltä. Uudet koulutehtävät odottavat työpöydällä ja niitä on paljon. Koulua olisi lähestulkoon joka päivä, mutta esimerkiksi tänään en voinut osallistua. Olen Juditin kanssa kotona. Nyt laitan kuitenkin pisteen viimeviikolle ja aloitan alusta. Teen uuden "to do" listan ja etenen sen mukaisesti. 
Maanantain Marimekkona  vaihtoehtoinen jouluverho! Näen sieluni  MARIMEKON SYLVIA KANKAAN jouluverhoina. Kuvitelkaa verhon kanssa: valkoiset seinät ja katto, TÄMÄ KARKEASAHATTU LANKKULAMINAATTI ,valoisa huone ja joulukuusi valoineen. Oi, oi! Sanoisin kyllä kiitos! Vaihdatteko te verhoja jouluksi? Jos vastasitte kyllä, niin valitsetko perinteisesti punaiset tai valkoiset?

11 kommenttia

 1. Ehdottomasti jouluksi verhojen vaihto:) Ei niinkään punaista tai perinteistä, tuo Sylvia on aivan ihana! Pitääkin käydä tsekkaamassa mitä muita ihanuuksia olisi tarjolla!
  T.Taina

  VastaaPoista
 2. Vaihdan verhot olohuoneeseen, mutta en pelkästään joulun takia. Eivätkä ole punaiset eivätkä valkoiset, vaan siniset. Ei ehkä jouluinen väri kaikkien mielestä, mutta itse tykkään siitä kovasti. Poikien huoneeseen tulee ehkä vaihdettua siniset verhot, joissa on hopeisia tähtiä. Muuten ikkunoissa saa olla samat verhot kuin kesälläkin :).

  VastaaPoista
 3. En vaihda minäkään verhoja jouluksi. Ennen vaihdoin keittiön verhot, mutta nyt mulla on beiget pellavaverhot ja tykkään niistä niin, etten enää vaihda.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kangas <3 Niin Marimekkoa!

  En kyllä ala joulun vuoksi mihinkään verhonvaihto-operaatioon. Tarkemmin ajateltuna en ala oikein minkään vuoksi moiseen hullutteluun. Verhoja vaihdetaan asunnon vaihdon, eikä sesongin mukaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) hahaha, joo mäkään en usein vaihda jouluksi verhoja, joskus kyllä. Toisaalta mun verhonvaihto tahti on muuten aika tiheä ;)

   Poista
 5. vaihdan välillä, en aina. Nyt on sellaiset verhot joilla joulun tunnelma pysyy vaihtamatta : )

  VastaaPoista
 6. Meillä ei ole yksiäkään verhoja joten...:)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne