Malttamattoman paljastus ja vihje

27. marraskuuta 2014

grey paper cord
Knitting with paper cord

LIGHTS ON projekti etenee! Lähetin eilen oman tekeleeni tarkasteltavaksi ja kuvattavaksi. Postauksen kuvat antavat vihjeen siitä, kuinka omani toteutin. Luomisprosessi etenee näin: Tämä on mahtava! Tämä on hankala! Tämä on pa**a! Minä olen pa**a! Tämä on ehkä ok! Tämä on mahtava! Näin! Kun tuunaa tai keksii jotain itse altistaa itsensä myös kritiikille. Kaikki eivät ehkä tykkää. On luotettava itseensä. Itse tekeminen vaatii rohkeutta.
Muihin asioihin. Tänään olen siivonnut ja valmistellut muutamia juttuja tulevia postauksia varten. Iltani kului kenkäkaupassa. Huomenna on Perjantai ja toivon kirkasta säätä. Täällä on niin paljon kuvattavaa! Viikonloppuna on luvassa mietteitä äitiydestä. Sain tänään eräältä blogini lukijalta muutaman kysymyksen aiheeseen liittyen. Kysykää lisää! 

5 kommenttia

 1. Jotenkin tuttuja tunnetiloja luomisprosessissa :D

  VastaaPoista
 2. ♥hee..näinhän se menee :) :) Mukavaa perjantaita sinne!

  VastaaPoista
 3. Hehee :)) Tutun kuuloinen luomisprosessi. Täällä on taas yritetty vääntää villasukkia omalla ohjeella. Purettu noin neljä tai viisi kertaa. Langatkin vaihdettu jo välissä. Raivostuttavaa, mutta lopputulos palkitsee. Omatekemästä on aina enemmän fiiliksissä, kun toisen ohjeella tuotetusta.

  Tosta tulee niin hieno <3

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne