Minimalistin Jouluvinkit // DIY joulukortti

16. marraskuuta 2014

Christmas diy

Christmas card idea

washi diy
Minimalistic chritmas card

Hyvää iltaa! Elämä vei ja "Minimalistin Jouluvinkki" postaus viivästyi hiukan. Tässä se nyt kuitenkin  tulee! Itse en juuri joulukortteja lähettele. Joinain vuosina olemme saattaneet lähettää muutamalle kaukaisemmalle ystävällemme.  Ideoita minulla tosin olisi vaikka kuinka paljon korttien tekemiseen. Tässä yksi äärettömän helppo ja nopea kortti-idea. Tarvitset pahvia, liimaa, sakset, washiteippiä/teippiä ja oksia/risuja. Edellisestä kokemuksestani viisastuneena liittyen oksiin, risuihin ynnä muihin metsän antamiin, totean "hakekaa ne luvallisista paikoista". Bloggarina en siis tarkoita kirjoittaessani oksien hausta, että haette ne luvattomasti naapurin metsästä. Virne. 
Tämän kaltainen kortti on superiisi toteuttaa. Minimalistina omistani tuli yksinkertaiset. Jos haluat monimutkaisempia voit kehitellä eteenpäin. Lisää esimerkiksi tähtiä, hilettä tai tekstiä mielesi mukaan. Helppoa! Kokeilkaa! 

6 kommenttia

 1. Noista tulisi kivoja seinällekin koristeeksi! Tykkään!
  Kiitos kivasta blogistasi ja älähän polta kynttilää molemmista päistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Kiitos Nonna <3 Just sua kaipailinki yksi päivä, kun muistelin pitkäaikaisia lukijoitani :) Välillä on kyllä palanu molemmat päät :( Eikä ees omasta syystäni ;) Terkkuja! <3

   Poista
 2. Hyvä minimalisti! <3 Ja juuri niin, saisi ihania kortteja seinälle näistä! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Minimalistisuus ja yksinkertaisuus kunniaan. Täytyykin muistaa tällainen idea, kun seuraavan kerran täytyy kortteja taas tehdä :)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne