Minimalistin Jouluvinkit / Lihaksia kehittävä lahjaidis

3. marraskuuta 2014


/Voimistelurenkaat saatu bloginäkyvyyttä vastaan/ Tästä se lähtee, uusi jouluaiheinen postaussarjani "Minimalistin Jouluvinkit". Minimalismi on aate/elämäntyyli, jossa pyritään eroon ylimääräisestä tavarasta ja muusta elämää häiritsevästä turhuudesta. Minimalismi auttaa keskittymään siihen, mikä elämässä on tärkeintä.
Vaikka olen minimalistisen elämäntyylin puolestapuhuja, ei se tarkoita kuitenkaan sitä, että en koskaan hankkisi mitään. Tulen antamaan sarjaan kuuluvien postauksien kautta yksinkertaisia vinkkejä itsetehtyyn jouluun ja järkevien merkityksellisten lahjojen hankintaan. 
Tämän postauksen voimistelurenkaat ovat ensimmäinen lahjavinkkini. Meillä näissä roikutaan päivittäin. Tällä hetkellä renkaat ovat kiinni leuanvetotangossa, mutta siirrämme ne paremmalle paikalle myöhemmin. Nämä ovat hyödylliset ja hauskat. Lapset saavat kivaa tekemistä, joka samalla vahvistaa lihaksia. Myös perheemme pää, Mr Crossfit, on vallan innostunut näistä. Mikä parasta, renkaat ovat laadukasta suomalaista tekoa! Lisäinformaatiota löydätte SUOMEN VOIMISTELUTUOTTEEN FB-SIVUILTA. Yritys tarjoaa nopean toimituksen ja monipuoliset maksuvaihtoehdot. 
Tykkään ideasta, että sisustukseen sisällytetään toimintaa eteenkin, jos perheessä on lapsia. On tärkeä tarjota virikkeitä nykylapsille, jotka jo pienestä tutustuvat kännyköihin, tabletteihin ja läppäreihin. Meillä pelailun ja surffailun jälkeen tehdään lähestulkoon aina jotain fyysistä aktiviteettia. Uusin villityksemme on WII UUN, JUST DANCE 2015. Olisittepa nähneet, kun Mr Crossfit tanssi eilen Kate Perryn tahdissa. Hassu näky! INSTAGRAMMISTANI löydätte kivan pätkän tanssivista lapsista!

/Minimalistin Jouluvinkit ilmestyvät blogissani Maanantai-iltaisin ja viikonloppuisin. Yritän tuottaa järkevää sisältöä noin kaksi kertaa viikossa Joulukuuhun saakka. Mukavaa illan jatkoa!/ 

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne