Olen yksinkertainen

18. marraskuuta 2014


Rakastan tätä kappaletta, mutta en ymmärrä sen sanomaa. Kertokaa, jos teillä on syvempää tietoutta. Olen melko onneton englanninkielessä. Samalla tavalla kun jätän tekstin lukematta ja katselen vain kuvia käy usein myös musiikin kanssa. Kuulen melodian, mutta en saa sanomasta kiinni. Anyways! Hyvää yötä!

/Tanssittiin hetki sitten lasten kanssa. Meillä on Wii Just Dance. Meinasin kuolla, niin huono kunto./

4 kommenttia

 1. Mä käsitän sen niin, että tossa biisissä on kyse on juomisesta ja itsemurhasta. Että vanhemmat olisi alkoholisteja eikä lapsi saa rakkautta, joten hän tukahduttaa tunteensa alkoholiin ja pitää juhlia, joissa saa vierailta hetkellisesti rakkautta. Juominen on tapa selviytyä aina vain seuraavasta yöstä, ja että chandelier eli kattokruunu ja siinä keinuminen tarkoittaa halua tehdä itsemurha.

  Tota voi varmaan tulkita monellakin tapaa, mutta ainakin siinä lauletaan juomisesta ja (tunteiden) pakenemisesta. Aika rankka biisi siis oikeastaan, vaikka onkin niin menevä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, noin mä vähä aavistelin...et jotain ton tyyppistä. Tuo videokin antaa jotenki sellasen ristiriitasen fiiliksen ja osittain jopa pelottavan :/ Kauhea ajatella, että on oikeesti ihmisiä, aikuisia ja lapsia, jotka sinnittelevät vaikeissa elämän tilanteissa :( Mä niin haluaisin jutella tästä biisistä tai lähinnä sanoista sen tekijän kanssa. Kuulla tarinan....mistä biisi on syntynyt. Ehkä sitten hyväkin ettei kaikkea ihan ymmärrä...Terkkuja Helmille ja kiitos kommentista <3

   Poista
 2. Joo, ilmeisesti se aihe jokseenkin perustuu Sian omiin kokemuksiin hänen lääke-&alkoholiriippuvuudestaan ja itsemurha-aikeistaan. :/

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne