Täydellinen teekannu/kattila, rennompi fiilis ja uusi näyttö

25. marraskuuta 2014

Black iron Kettle

Mielettömän seesteinen kuva upeasta teekannusta/kattilasta! Hiukan tuon kaltainen, seesteinen, on omakin fiilikseni nyt. Eilisen huonot tunteet ja väsy alkavat hellittää. Kävin tänään koululla ja tapasin sisustustyön opettajamme. Juttutuokion jälkeen moni asia tuntui kevyemmältä. Minun uskotaan osaavan ja se on tärkeää. Uskon omiin kykyihini, mutta on aina todella kiva saada palautetta myös itsensä ulkopuolelta! Etenen ensiviikolla suunnitelmien mukaisesti "näyttöön". Tiedän alustavasti, että tehtävämme on suunnitella kylpuhuone ja sauna. 
On mainio fiilis, kun stressi hellittää otteensa. Sain eilen valmiiksi LIGHTS ON, KLIK valaisinkehikkoni. Siitä tuli erittäin kiva! Minunkin tekeleeni huutokaupataan 12 päivän kuluttua. #Lights On projektin Facebook sivut löytyvät TÄÄLTÄ! Superjännä nähdä mitä muut ovat luoneet. Nyt toivotan mukavaa illan jatkoa teille, uskollisille ja mukaville lukijoilleni! Te ruletatte, big time!

/Mietin viime yönä, kun kudoin osaa projektiini, kuinka mahtava asia on vapaus. Saan istua sohvan kulmalla, eikä kukaan kohtele minua kaltoin. Tämä ei osalle ihmisistä ole itsestäänselvää./

3 kommenttia

  1. Ihana tuo teepannukattila tai en tiedä, ainakin kuva on mahtava <3 Kyllä sinä nainen osaat, todella lahjakas ihminen. Nyt kuulet sen myös minulta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja mulle ie oikeen selvinny oliko toi teepannu vai kattila ;) hahah

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne