Valot päälle!

2. marraskuuta 2014

Light on against human trafficking

Lopultakin voin paljastaa olevani yksi hyvän asian puolesta tuunaavista! LIGHTS ON PROJEKTI oli sen kaltainen, että en pystynyt kieltäytymään kun minua pyydettiin mukaan. Maailmassa arvioidaan  nimittäin olevan yli 27 miljoonaa ihmiskaupan uhria. 27 miljoonaa! Mitä ihmiskauppa on?
"Ihmiskauppa tarkoittaa henkilöiden värväämistä, kuljettamista tai vastaanottamista hyväksikäyttötarkoituksessa. Hyväksikäytön muotoja ovat muun muassa prostituutio ja muu seksuaalinen hyväksikäyttö, pakkotyö ja elinten poistaminen. Ihmiskaupan mahdollisuuteen viittaavat esimerkiksi riippuvuuden tai turvattoman aseman hyödyntäminen, väkivalta tai sillä uhkailu, liikkumisvapauden rajoittaminen ja erehdyttäminen työn luonteesta tai ehdoista." Teksti on suora lainaus Sisäministeriön sivuilta. Voitte lukea aiheesta lisää TÄÄLLÄ. Järkyttävää ja karmivaa tietoa!
FINVALO lahjoitti Lights On projektille 27 valaisinkehikkoa. Projektiin osallistuu luonnolisesti 27 henkilöä. Tehtävämme on tuunata valaisinkehikko omanlaiseksi. Mitäköhän minä tekisin tälle? Valmiiksi tuunatut valaisinkehikot huutokaupataan sosiaalisen median kautta Lucian-päivänä 13.12. Jännää! Pysykää mukana, sillä aioin kertoa projektin etenemisestä myös blogissani. 
/LIGHTS ON NETTISIVUT & LIGHTS ON FACEBOOK SIVUT/

// Illalla super iisi betoni DIY, osa 2. //

5 kommenttia

  1. Hieno ajatus ja mielenkiinnolla odotetaan lopputuloksia. Täällä minun versioni kehikosta: http://syvalta.blogspot.fi/2014/10/diy-valaisin.html

    VastaaPoista
  2. Mahtava projekti !! Mielenkiinnolla mäkin odottelen, että mitä ihanaa sä keksit :)

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne