Viimeisen mohikaanin postaus Salkarista?

24. marraskuuta 2014

Take no shit

Tomato and mozzarella

Sparkle and bling
Glas
soft Pink skirt
Bloggers on the road
golden watches

Viimeinen mohikaani! Luulen, että lähestulkoon jokainen KULTASEPÄNLIIKE SALKARISSA, KLIK mukana olleista Vaasan alueen bloggareista on jo kertonut oman versionsa blingbling-tarinasta.
Tapahtuma järjestettiin viimeviikon Torstaina. Aloitan tekstini tunnustamalla olevani melkoinen juntti. Melkein hävettää, mutta minulla ei ollut ennen Salkari-iltaa mitään hajua kuka on THOMAS SABO. Tiedättekö te? Käytän vain harvoin koruja ja olen kaiketi siksi hiukan aiheesta ja merkeistä tietämätön. Lahjaideana omille tyttärilleni jäi kaivelemaan TÄMÄ Thomaksen Charm Club ketju. Tykkään, kun koru saa jatkumoa ja siihen voi kerätä koristeita ajanmittaan. 
Salkari myy myös Efva Attlingin suunnittelemia koruja. Ne ovat minulle ennestään tuttuja. Tykkään hänen yksinkertaisesta suunnittelustaan. NÄMÄ Dots For Ears korvikset ovat aivan loistavat! Onko joulupukki kuulolla? 
Salkari järjesti meille hienon illan.  Oli satiinia ja välkettä! Minut yllätti Salkarin ikä. Yritys on ollut olemassa jo vuodesta 1866. Mieleeni liikkeen tarinasta jäi erityisesti se, kun liike muutti Viipurista Vaasaan vuonna 1936, mahdollisimman kauas talvisodan melskeistä.  Liikkeen HISTORIA on mielenkiintoinen. 
Ilta oli mukava ja seura hyvää! Viime viikko oli niinikään kiireinen. Tuo Torstai toi toivotun tauon kaiken keskelle. Virkistävää, kun saa katsella kauniita asioita ja tavata mukavia ihmisiä! Kiitos 
Salkari! 

/Illan makein asu oli kampaajallani Anilla! Ani ja Janika pitävät kampaamoblogia FLOW/

//Ihana ottaa taukoa elämän kiireestä ja kirjoittaa blogiposti. Tämä on toiseksi paras keinoni rentoutua. Arvatkaa mikä on se ensimmäinen?//


4 kommenttia

 1. Voi eiiiii :D Kiitos Johanna, olet ihana <3

  VastaaPoista
 2. Täällä lienee se The viimeinen mohikaani :D Huomenna taitaa tulla julkisuuteen meitsin stoori Salkarista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, ja mä kun olin aivan varma, että olen viimenen...mutta ehkä säkään et ole, kun hoksasin et saattaa puuttuu vielä joltain muultakin ;) Terkui sille mahdollisesti oikeelle viimeiselle mohikaanille ;)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne