Kartoita tarpeesi ja tee lista!

2. joulukuuta 2014
Lovely minimalistic objects

Huomenta! Hanki harkiten! Olen viimeisen vuoden aikana keskittynyt tietoisesti siihen mitä kotiimme ostamme. Tavara on yliarvostettua! Muutama vuosi sitten olin melkoinen "kirpparishoppari". Ostin helposti ja hyvin monesti tarpeetonta. Nykyään asiat ovat onneksi toisin.  Joulun aika on mahdollisesti ajoista pahin jolloin tavaraa haalitaan hulluissa mittakaavoissa. Kehoitan harkitsemaan huolella. Valitse sellaista, josta on hyötyä pitkään. 
Nykyään aloitan esimerkiksi sisustamiseen liittyvän hankintaprosessin kartoittamalla ensimmäiseksi tarpeemme. Mitä meiltä puuttuu? Suosittelen tarkistamaan sisustusta ja tekemään listan puuttuvista tarvittavista asioista. Perustamalla hankinnat listan sisältöön säästyt turhilta ostoksilta. Kuvakollaasi on tehty oman listani perusteella. Tarvitsemme ison termoskannun, vaatenaulakon ja lampun työpöydän yläpuolelle. Löysin muutaman potentiaalisen vaihtoehdon. Ne ovat: STELTONIN KLASSIKKOTERMOSKANNULUHDAN PIANO NAULAKKO ja HOUSE DOCTORIN GAME-VALAISIN. Todella tyylikkäitä vaihtoehtoja jos minulta kysytään! Mukavaa Tiistaita!

/Eilen alkoi uusi näyttö. Projektini vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Nyt hommiin ja illaksi töihin/

4 kommenttia

 1. Tunnistan itsestäni tuon kirppishopparin piirteitä. Hiukan se on minullakin onneksi hiipumassa, ja yritän nykyisin mielummin luopua ja ostaa VAIN jos tulee hyvä löytö vastaan. Ihania nämä toiveet sopisi meidänkin kotiin niistä jokainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, juuri tuon olen itsekin oppinut, että ostan kun on tarpeellinen ja hyvä löytö :) Terkkuja!

   Poista
 2. Tuo Luhdan naulakko on luonnossa melkoinen rimpula! Siis ohutta vääntyilevää putkea, Suosittelen melkein Normann Copenhagenin vastaavaa naulakkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, no melkein vois hinnasta päätellä ;) Täytyypä tutustua Normanniiin ;) Terkkuja Maijulle <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne