KAUNEUTTA RAIPPALUODOSTA JA AUSTRALIASTA

9. joulukuuta 2014

Klinta hierontakynttilä
Home of Kikas
Tunnelmalliset paperivalot
Jurlique beauty

Jurlique luonnonmukainen ihonhoitoöljy

Luonnonmukaista ihonhoitoa

Raippaluoto on saari, joka sijaitsee Mustasaaren kunnassa, reilu kaksikymmentä kilometriä Vaasasta. Kylä on äärettömän tunnelmallinen. Se on tullut tunnetuksi Suomen pisimmästä sillasta, joka yhdistää Raippaluodon saaren mantereeseen. Silta on upea!
Kokoonnuimme eilen muutaman bloggarin kanssa HOME OF KIKAS nimiseen putiikkiin kuulemaan JURLIQUE ihonhoitomerkistä. Rakastan luonnonmukaisia tuotteita ja nämä ovat juurikin sellaisia. JURLIQUE kasvattaa raaka-aineet tuotteisiinsa omalla luomutilallaan Etelä-Australiassa. Tuotteet perustuvat tehokkaisiin ja luonnollisiin kasviuutteisiin, jotka saadaan biodynaamisesti ja orgaanisesti viljelemällä kukista ja yrteistä. Luotan henkilökohtaisesti ihonhoidossa eniten luonnon aineisiin. Jo nuorena keitin koivunlehdistä kasvovettä ja sekoitin naamioita savesta, jonka sukelsin järvenpohjasta mökillä. Hassua, olin varsinainen maahinen ja olen sitä osittain vieläkin. Luonnonrohtoja on käytetty aikojen alusta ja uskon niiden tehoon. Tällä hetkellä "as we speak" pyörittelen hyppysissäni Jurliquen "Purely Age-Defying Firming Face Oil" pulloa. Muunmuassa sellainen löytyi lahjapussista, jonka saimme. Kokeilen kyseistä tuotetta heti pian. Minulla on ikää ja se on huomioitava myös ihonhoidossa. 
Marikan putiikin ja kauneushoitolan yhteystiedot löytyvät postauksen ensimmäisen linkin kautta. Kiitos mukavasta illasta! Illan tarjoilut olivat loistavat ja varsinkin se piirakka. Tämä bloggari viihtyy aina tarjoilupöydän läheisyydessä. Mukavaa Tiistaita!

/Putiikista erityisesti mieleeni jäi KLINTAN EKOLOGISET TUOKSU- JA HIERONTAKYNTTILÄT. Kynttilän massa muuttuu palaessaan nestemmäiseksi. Palmuöljyä sisältävän nesteen lämpötila on 55 astetta ja siihen voi kevyesti upottaa sormensa. Öljy on mainio käytettäväksi käsivoiteena ja/tai hierontaan. Kynttilöiden tuoksu on saatu aikaiseksi luonnonmukaisilla aineksilla eikä niihin ole lisätty parfyymiä./

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne