KN2 bloggari-ilta ja jänne jumissa

11. joulukuuta 2014

Valkoinen valaisin
Muumi valaisin
Blogi-ilta Kaluste Niemelässä
Must design tuoli
musta tehdastyylinen jalkalamppu
Blogi-ilta KN2
sisustusbloggareiden tapaaminen

Normann Copenhagen Bell valaisin
kamera ja käsilaukku

Tämä viikko on täynnä tapahtumaa. Valehtelisin, jos väittäisin, etten tykkäisi. On mukava tavata blogiystäviä ja vaasalaisia yrittäjiä/liikkeiden pitäjiä. Tiistaina vietimme sisustusaiheista iltaa KALUSTE NIEMELÄSSÄ. Tapahtuman järjesti uusi KN2 verkkokauppa, joka toimii Kalustenimelän yhteydessä. KN2 myy upeaa designia. Valikoimasta löytyy useita suosikkejani kuten esimerkiksi NORMANN COPENHAGENIN BELL VALAISIN. Upea valaisin joka soppisi täydellisesti ruokailutilaamme, ison ruokapöytämme ylle. Väriksi valitsisin ehdottomasti "hiekan". Kaluste Niemelä on täynnä kauniita valonlähteitä. Ajan lähestulkoon päivittän heidän näyteikkunoidensa ohitse ja joka kerta näky säväyttää. Jos ajat/kävelet liikkeen ohitse, tiedät mistä puhun. Valon määrä on valtava. Liikkeestä löytyy myös kattava valikoima kirkasvalolaitteita, myös Origo josta  KERROIN EILEN, KLIK! 
Ilta oli sisustajalle mieleinen. Mukana oli muutama minulle läheinen sisustusbloggari. NETANMAIJUN ja RIIKAN kanssa juttu luistaa takuuvarmasti. Myös MARIKA oli paikalla. Hän teki minulle käsihieronnan ja löysi jumittavan jänteen. Veikkaan, että olen melko jumissa koko nainen. Niskaakin kolottaa. Nyt sivuaa aiheesta niin pahoin, että lopetan tähän. Kiitos KN2!

2 kommenttia

  1. Oli kiva nähdä porukkaa taas pitkästä aikaa. Ilta meni kyllä taas hurjan nopeasti. Tänään aion kipaista katsomaan, olisiko kauan odotettu toimitus jo saapunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sua on aina ihana nähdä sinä kaunokainen <3 Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne