Minimalistin Jouluvinkki / Anna lahjaksi kirkasvalolaite!

10. joulukuuta 2014

House doctrine paperitähdet
Kirkasvalolaite Origo
Eero aarnion kirkasvalolaite

Sponsoroitu postaus / INNOLUX. Valo on merkillinen asia! Se saa ihmeitä aikaan! Elämme harmaita aikoja ja aurinkoa ei juurikaan näy. Joitakin aikoja sitten kerroin, kuinka olohuoneemme oli aivan liian kitsaasti valaistu. Tänään tilanne on toinen. Sain muutama viikko sitten yhteistyökumppaniltani Innoluxilta Eero Aarnion suunnitteleman ORIGO KIRKASVALOLAITTEEN. Sijoitin sen olohuoneen ja ruokailutilan väliin, lepakkotuolin kaveriksi. Laite on mainio ja monimuotoinen valonlähde. Voit käyttää valoa täydellä teholla kirkkaana tai himmentämällä sen tunnelmavaloksi. Vielä en ole ehtinyt istumaan sen ääressä niin, että voisin raportoida sen vaikutuksesta väsymykseen. Lupaan kertoa aiheesta lisää myöhemmin. Itse valaisin on hillityn tyylikäs ja tuo sisustukseemme tyyliä. Himmentämällä valoa saa huoneeseen helposti pehmeän tunnelman.  KIRSIKKA vihjasi blogikuvauskurssillaan kirkasvalolaitteesta kuvauksen apuna. Totta se on! Oikein suunnattuna valo tuo tunnelmaa ja kirkkautta pimeällä kuvaamiseen. 

Miten valo liittyy "Minimalistin Jouluvinkkeihin"? Koska minimalisti pyrkii toivomaan/hankkimaan lahjaksi mahdollisimman hyödyllisiä asioita. Valo on sellainen.  Erityisesti näillä leveysasteilla sitä tarvitsee jokainen. Siksi kehoitan ostamaan lahjaksi valoa jonnen joutavan sijasta. Valoa voi lahjoittaa myös ilmaiseksi! Ole lähimmäisellesi valoisa,  positiivinen, ystävällinen ja avulias. Tämä on paras lahja. Tyylikkäät valaisimet tulevat hyvänä kakkosena!

/Valoon liittyvä LIGHTS ON PROJEKTI lähenee loppuaan. Tuunattujen valaisinkehikkojen huutokauppa huipentuu 13. Joulukuuta HUUTONETISSÄ, KLIK! Minun tuunaamallani VALAISINKEHIKOLLA on jo kolme huutajaa ja sen arvo on tällä hetkellä 35 euroa./ 

//Vinkki: TARJA´S SNOWLAND BLOGISSA on meneillään arvonta, jossa palkintona on Innoluxin RONDO LED kirkasvalolaite.//2 kommenttia

  1. Hei kiitos vinkkauksesta ja linkkauksesta blogiini <3. Tuo kirkasvalolaite extravalona kuvaamisessa on huima vinkki - täytyypä testailla! Olen tykännyt tosi paljon kirkasvalosta työpöydällä - olen ollut huomaavinani positiivista tehoa ja olon parantumista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä Tarja <3 Itsekin istuin tänään sen läheisyydessä. Terkkuja! <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne