Vaasan Alueen Bloggareiden tapahtumarikas vuosi 2014

28. joulukuuta 2014

sisustuskuvia
valokuvakurssi

kukkamekko
Sinivalkoista raikkautta

Rannalla
Blogikirppis

Bloggareiden järjestämä kirppis vaasassa
mustat Korkokengät
Kiharapilvi
Dopp stailausilta
Kn2 bloggari-ilta
käsintehtyä Suklaata

Vuosi 2014 jää mieleeni Vaasan Alueen Bloggareiden vuotena. Perustamani FACEBOOK RYHMÄ jatkoi kasvuaan ja siihen kuuluu nykyään 197 Vaasan alueella asuvaa bloggaria. Ruotsin lomallani Heinäkuussa perustin BLOGIVAASAN, KLIK! Ryhmä on kasvanut loistavilla blogeilla ja meitä on jo yli 30. Tykkääjiä Blogivaasan FB-sivuilla on jo 1135. Huikeaa! Vuosi on tarjonnut lukuisia bloggareille suunnattuja tapahtumia. Tämä postaus käsittelee vain osaa niistä. 

Tammikuussa kutsuin vaasalaisia sisustusbloggareita kotiini. Supertaitava KATJA LÖSÖNEN esitteli meille ottamiaan sisustuskuvia. Ilta oli loistava! Postaukseni TAITAVIEN TAPAAMINEN MEILLÄ, KLIK. Huhtikuussa bloggarit saivat osallistua valokuvauksen alkeiskurssille. Tapahtuma järjestettiin SALOSTI rouvan upeassa kodissa. Opin kurssilla todella paljon. Postaus aiheesta löytyy TÄÄLTÄ. Heinäkuussa lounastimme ravintola Segliksessä Vaskiluodossa. Päivä oli kesäisen kaunis ja ruoka superhyvää, SEGLISPOSTAUS LÖYTYY TÄÄLTÄ! Elokuussa järjestettiin blogikirppis kahvila YLIKIVASSA. Tapahtuma sai valtavan suosion ja vaasalaiset saapuivat paikalle sankoin joukoin. Syyskuussa käveltiin korkkareilla. TUULANNELIN järjestämässä illassa paikalla oli myös stailisti Kati, joka antoi kuumia vinkkejä korkkareilla kävelyyn. Kivalta näyttivät korkkarit tämänkin bloggarin jaloissa. Kävely tosin tuotti hiukan hankaluuksia, lisää POSTAUS TÄÄLLÄ. Lokakuussa HAIR HOUSE laittoi blogityttöjen hiukset kuntoon.  Rakas ystäväni SANNISKIN sai upean kiharapilven, postaus SIDI DRISS LÖYTYY TÄÄLTÄ. Niinikään Lokakuussa DOPPWOMAN järjesti stailausillan. Saimme hyviä vinkkejä pukeutumiseen. Tunnelma oli mukavan leppoisa, POSTAUS!. Marraskuussa SALKARI kutsui bloggarit coctaililtaan. Mukavaa oli! 
Joulukuussa tutustuimme JURLIQUEN LUONNONKOSMETIIKKAAN RAIPPALUODOSSA ja hivelimme designia KN2 BLOGGARI-ILLASSA. Vuoden päätteksi maisteltiin  vielä HEMGÅRDENIN täydellistä suklaata. Kuten huomaatte on tapahtumaa ollut paljon! Vaasalaiset bloggarit ovat totisesti tutustuneet toisiinsa ja Vaasalaisiin yrityksiin. Jännityksellä odotan mitä vuosi 2015 tuo tullessaan. 

/Näiden tapahtumien lisäksi osa bloggareista osallistui muunmuassa Uumajan risteilylle sekä Amalian, Ekosopin ja Aveon järjestämiin iltoihin. Itse en valitettavasti päässyt näillä kerroilla mukaan./

//KN2 kollaasin kuva jossa itse olen mukana on lainattu ANNA-LENALTA//

4 kommenttia

  1. Kiitos Johanna - olet herättänyt Vaasan ja vaalaiset bloggarit eloon yhteistöiden merkeissä. :) Lisää kivaa odotellessa. :) Hali ja pusu!!!! <3

    VastaaPoista
  2. Oioi, noi kiharat oli huikeet!

    "Parit" tapahtumat ollu tänä vuonna :D

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne