Elämä on kuin ohjaskelkka! Sano joo ja hyppää kyytiin!

13. tammikuuta 2015Selfie


Elämä on kuin ohjaskelkka! Tiedättekö, sellainen jonka päällä maataan sellällään ja lasketaan jäädytettyä putkea pitkin. Hyppäät kelkan kyytiin ja vauhti kiihtyy. Kelkka kulkee suunniteltua  reittiä, anna sen kuljettaa. Oma elämäni on kautta aikojen ollut haasteita täynnä. Olen melko huoletta hypännyt kelkkaani ja ottanut rohkeasti vastaan uusia haasteita. Kaikki on ennalta suunniteltu. Elämänputki kääntyy oikealle ja vasemmalle. Välillä kuljetaan suoraan ja kovaa. Tällä hetkellä monet elämäni asiat ovat loksahtaneet kohdilleen. Huomenna otan vastaan uudet haasteet. Ne jännittävät, mutta samalla tunnen kihelmöintiä sisälläni. Elämä on lyhyt. Sano joo ja hyppää kelkkaan! 

Haloo Helsingin viisaita sanoja: " Pelkään, että kaikki tähtää sokeasti vaan tulevaan...mun huolet ei lennä sinne asti mä heitän leivän kerrallaan, mitä elämä tuo se tulkoon minun luo virheen mahdollisuus ihmisyydelle sisällön suo....me ollaan samaa tuhkaa, samaa kevyttä ilmaa...". 

/Hyvää yötä armas lukijani./

2 kommenttia

  1. Tsemppiä ja iloa sinulle uusiin haasteisiin! Omalla kelkkaradalla on ollut viime vuosina jyrkkiä ylä- ja alamäkiä, mutkaistakin - kenties tasaisempaa uraa on seuraavan mutkan takana. Saas nähdä. Ihanaa yhtä kaikki, tämä elämä.

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne