Maanantain Marimekko / Eppu ja Toimi

5. tammikuuta 2015

Marimekon Toimi laukku

Uskomatonta, mutta nyt on todellakin Maanantai. Ei uskoisi sillä edelleen tuntuu kuin olisi viikonloppu. Ensi kesänä MARIMEKKO tuo markkinoille Eppu repun ja Toimi laukun uusissä sävyissä. TOIMI on ikuinen suosikkini. Valitettavasti suhteellisen tiukan opiskelijabudjetin takia, en sellaista ole vielä itselleni hankkinut. Pidän tosin silmäni auki paikallisilla kirppareilla. Nyt pyykkivuori kutsuu! Pakko mennä! 

/Erään postaukseni kommenttikentässä anonyymi pohdiskeli minimalistibloggaria ja blogimainoksia. Hänen mielestään aihe on ristiriitainen. Kommentista inspiroituneena palaan aiheeseen. Taisipa  henkilö myös itse kysyä "mitä muut ovat mieltä?" Alustuksena totean lyhyesti: Elämä ei lopu, vaikka elän yksinkertaisemmin. Teen silti hankintoja, harkitsen vain tarkempaan./

5 kommenttia

 1. Olin kommentoivinani tähän jo aiemmin, mutta onnistuin näköjään sössimään kommentin lähetyksen. Marimekon ihanat laukut, mutta mieleeni hiipii nyt harmitus 1,5 vuotta sitten hankkimastani Merimiessäkistä. Se on ryvettyneen, haalistuneen ja kauhtuneen näköinen. Toki ollut mukanani sateessa ja paisteessa, ehkä sitten säilyisi kauniimpana sellaisella kantajalla, joka ei pyöräile tai kävele pääosaa työ- ja huvimatkoista. Mutta säkki oli kallis ja mielikuvani oli, että se on jos ei ikuinen, niin pitkäikäinen.
  Pientä pettymystä siis joskus joutuu kokemaan joskus näissä hinta- laatu -asioissa. Kova hinta ei ole laadun tae aina. Marimekon puolesta silti liputan, se on arvokas kotimainen elämäntapa- brändi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, ja joo taitaa osittain Marimekon laatu olla heikompaa joissain tuotteissa kun ennenvanhaan :( Kun maksaa paljon odottas kyllä että kestäs pitkään. Niin se on :) Terkkuja Sannalle! <3

   Poista
 2. Tuo Toimi -laukku on IHANA! Pitäis varmaan vähän kerätä rahaa. Näin kotona olevana. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo ja mun pitää odottaa töiden alkua ;) Terkkuja Pauliinalle!<3

   Poista
 3. Tuo Toimi -laukku on IHANA! Pitäis varmaan vähän kerätä rahaa. Näin kotona olevana. ;)

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne