Maanantain Marimekko ja kiitos!

19. tammikuuta 2015

Marimekon lastenvaate

Hyvää huomenta! Heti aluksi haluan kiittää sinua kommentistasi edelliseen postaukseeni. Olet aivan ihana! Palaute, jota olen saanut kommentteina ja sähköpostitse, on henkeäsalpaavan taivaallista. Kiitos! 
Uskon löytäväni hyvän ratkaisun blogini suhteen. Monet teistä viittasivat kommenteissa tahtiini. Korjaan sen verran, että itse työ blogini kanssa ei ole perimmäinen syy pohdintoihini lopettamisesta. Suurin syy on syvempi ja se liittyy minimointiin. Olen kirjoittanut pitkään ja väkisinkin aika ajoin houkuttaa ajatus kokeilla elämää ilman blogiin kirjoittamista. Miltä se tuntuisi? En tiedä. 
Organisoin tällä hetkellä myös elämääni. Olemme järjestäneet monia käytännön asioita uudelleen ja se tuntuu loistavalta. Vähemmän tärkeät asiat ovat hävineet ja tärkeät saaneet enemmän tilaa. 
Kuten jo aiemin olen todennut, en usko pystyväni elämään täysin ilman blogia ja sinua. Olen ajatuksissani päätynyt kokeilemaan "slowbloggaamista". Hidastan siis yksinkertaisesti postaustahtiani ja keskityn laatuun. Yksinkertaistan siis elämäni lisäksi blogini. Olen pohtinut asioita monelta kantilta ja luulen, että tämä tuo jotakin hyvää myös sinulle. Mukavaa Maanantaita!

/Maanantain MARIMEKKO, kevät/kesä lapset 2015/

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne