Maybellinen tutorial, arkimeikkini ja aiheet vähissä

9. tammikuuta 2015Hyvää iltaa! Maybelline jakoi meikkivideoita ja videoita on kiva katsella. Tällainen on muuten arkimeikkini. Tosin pohjan teen tällä hetkellä mineraalipuuterilla. Oikeastaan olen käyttänyt kyseistä tuotetta jo pitkään, vain merkit ovat vaihdelleet. Kivan kevyt pohja. 
Perjantai ja vapaa viikonloppu. Ensi viikolla aloitan työt sairaalassa. Fiilis on kiva. Mainiota päästä jälleen hoitamaan. Koulukin jatkuu, mutta vasta viikoilla 10 ja 16. Sattui melko sopivasti. Saan aloittaa uuden työni rauhassa ja päästä vauhtiin. Voiko olla näin, että minulla ei ole tämän enempää kerrottavana? Päätän siis tähän. Monenlaista projektia tosin on suunnitteilla! Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia

  1. Joskus videoihin jää ihan koukkuun, ovat senverran kivoja! Kun kuulin että olet ammatiltasi sairaanhoitaja (eikös?) niin ajattelin, että just sun ammatti! Ystävällinen, empaattinen ja sydämmellinen! Mielelläni olisin sun potilas sairaalassa! Hyvää lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ja näitä oli useampi. Lyhyitä ja raikkaita ;) Mä oon lähihoitaja/perushoitaja...ollu pian 14-vuotta ;) Opiskelin sellaiseksi kun tytöt oli pieniä. On mulla ollu paikka sairaahhoitajan koulutuksessakin ja kävin jonkun kurssinkin ...sanoin tosin irti sen kun tämä sisustusalan homma alko :) Hali sinne sulle ihana <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne