Rikas elämä! Minimalismi ei ole tylsää.

13. tammikuuta 2015

kuvakollaasi minimaalinen sisustustyyli

Minimalismi mielletään monesti pelkästään valkoiseksi, kylmäksi ja tyhjäksi sisustustyyliksi. Näin asia ei kuitenkaan ole. Minimalistinen elämäntyyli on niin paljon muutakin. Keräsin postauksen kollaasiin kuvat,  jotka havainnollistavat asian. Väri- ja materiaalivalinnoilla saadaan minimalistiseen sisustustyyliin pehmeyttä ja eloa. Vanha pöytä ja puinen lattia  saavat aikaiseksi pehmeän tunnelman, vaikka tavaraa on todella vähän. Valkoiset pinnatuolit ja paperijuliste, jonka reunat ovat taittuneet sisäänpäin  herättävät kokonaisuudessa mielenkiintoa. Pellavapussilakanat  murretuissa luonnollisissa sävyissä saavat niinikään tunnelman pehmeäksi. Musta katto tekee tilasta matalamman ja kotoisan oloisen. 
Kuten aiemin olen kirjoittanut, on jokaisen minimalismi oman näköisensä. Sinun näyttää sinulta ja minun minulta. Tavaran määrä ja laatu vaihtelee. Minulla voi olla vain yksi pulikka pöydällä, sinulla kaksi tai jopa kolme. Minimalismin perimmäinen idea on, että omistat asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä ja tarpeellisia. Paras ajatus aatteen takana on elämä, joka ei ole kiinni materiassa. Elämä, johon mahtuu harrastuksia, yhdessäoloa ja lepoa. Elämä joka ei mene hukkaan tavaran sekaan ja turhien asioiden suorittamiseen. Elämän rikkaus piilee muulla kuin omaisuuden määrässä. Mukavaa Tiistaita! 

/Tämän viikon kuluessa julkaisen ensimmäisen osan uudesta postaussarjastani "Yksinkertaisempi Vuosi 2015" Jos sinua kiinnostaa elämän eri osa-alueiden minimointi ja kodin järjestys, pysy kuulolla!/

//Kollaasin kuvat: LIVET HEMMA AVOTAKKA FANTASTIC FRANK//

Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne