Tyylikäs verkkokauppa KN2, sujuva arki + alekoodi

7. tammikuuta 2015

kuvakollaasi KN2 verkkokaupan tuotteista

/BLOGIYHTEISTYÖ, KN2/ Hyvää huomenta ja tervetuloa arki! Jostain syystä eilinen ilta sujui todella mallikkaasti. Olin hiukan huolissani, koska rytmimme ovat aina loman jälkeen todella sekaisin. Me tykkäämme nukkumisesta ja lomapäivien aamut venyvät pitkiksi. Joka tapauksessa lapset nukahtivat eilen nopeasti ja aamulla herääminen oli helppoa. Annan tunnustusta supernäppärille lapsilleni. Isot tytöt, 10 ja 11-vuotiaat, nimittäin heräävät itsenäisesti ja herättävät myös herra Hoon. He laittavat omatoimisesti aamupalan ja huolehtivat pikkuveljestään. Tämän takia meidän arkiaamut sujuvat kuin tanssi, jos siis osaa tanssia. Saamme nukkua Juditin kanssa pidempään. Kiitos lapseni! 
Sovimme ennen joulua yhteistyöstä upean verkkokauppa KN2:N kanssa. Aloitan jakamalla MAIJUN kuvakollaasin kyseisen kaupan 50 euron ja sen alle maksavista tuotteista. Teen itse samantyyppisen kollaasin 100 euroa ja sen alle maksavista tuotteista. Tästä päivästä lähtien saatte -20 % alennuksen KN2 verkkokaupan tuotteista [ei koske HAY:n tuotteita ja kahviautomaatteja] koodilla LOYTO.  Koodi on voimassa aina 30.6.2015 saakka! Bloggarikolleegani kuvakollaasi sisältää monia kivoja tuotteita. Omat suosikkini ovat valkoinen NORMANN COPENHAGENIN GEO TERMOSKANNU ja musta MULTI CANDLE PIN KYNTTILÄNPIDIKE.
Kertauksen vuoksi: Minä minimalisti en kehoita sinua ostamaan kaikkea mainostamaani. Valitse tarvitsemasi, jonka hyväksi havaitset. Minulla on nykyään lista, johon kirjaan tarvittavat asiat ja esineet. Teen hankintani listan perusteella. Näin turha tavara jää pois. KN2:n valkoimista löytyy laadukkaita esineitä ja käyttötavaroita. Bongaa tarvitsemasi! Mukavaa Keskiviikkoa!


4 kommenttia

 1. Voih. Nyt se varmaan on sitten hankittava. Nimittäin tuo kynttiläjuttu. Olen katsellut sitä jo aikani. Hinta ei ainakaan ole enää esteenä. :) Ja ehkäpä jotain muutakin tarttuu mukaan. Kun taas kotoa on kerätty jätesäkki toisensa perään kirpparille/kierrätykseen/lahjoitukseen tavaraa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nyt saa sopivaan hintaan :) Ja just valaisimiakin niillä on todella paljon. Terkkuja Pauliinalle <3

   Poista
 2. Ååh, jag skall kika runt och se om jag hittar något. Kul att koden är i kraft så länge att man inte behöver besluta sig direkt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja, visst! Det är jättebra! Ha det gott Christina <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne