Uusi kameran linssi ja kuvat täyttä soopaa.

12. tammikuuta 2015

pehmeä Väripaletti
säilytyssysteemi vanerilaatikoista

Sisustuslehtiä kasassa

Ihan tosi! Minä kun luulin, että uusi kameran linssi tarkoittaa parempia kuvia. Kuvani ovat nyt soopaa. Pahoin luulen, että tämän linssin kanssa harjoittelu tulee viemään aikaa. Postauksessa kolme kuvaa miljoonasta ja nekin melko soopaa. Joka tapauksessa toisessa kuvassa näet näyttötyönä tekemäni ja suunnittelemani vanerilaatikot. Saako kehua itseänsä?? Tykkään niistä todella paljon. Kolmannessa kuvassa "muutama" numero Hus ja Hem lehteä, jotka sain rakkaalta ystävältäni Ruotsista. Kiitos H! Saattaa olla, että lehtien selailu kestää yhtä pitkään kuin uudella linssillä kuvaamaan opettelu. Mukavaa Maanantai-iltaa! Lähden lenkille!

/Niin ja se linssi on Canon EF 50 mm 1:1.8/

8 kommenttia

 1. :) Onnea uudesta linssistä! Nyt vaan veivaamaan aukkoja ja valotusaikoja - siitä se lähtee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa!! Siitähän se lähtee ;) Terkkuja! <3

   Poista
 2. Itselläki on kamera, johon pitäisi hankkia uusi linssi, mutta pelottaa nuo kaikenmaailman säädöt...että osaako käyttää ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, niissä on aina oma oppimisensa ja säätönsä....joka vie aikaa. Yleensä onneksi lopulta onnistuu ;)

   Poista
 3. Aivan älyttömän ihanat vanerilaatikot! Olen kaavaillut tuollaisia meille, mutta koska mulla ei ole tiloja ja välineitä niitä valmistaa, on se vähän jäänyt. Lähinnä tuo palojen leikkaaminen mietityttää, vaikka ehkä ne voisi saada valmiiksi leikattuna? Pitää alkaa selvitellä nyt kun näin nuo sun hienot ja innostuin taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa! Kiva kun inspiroi. Mä tykkään noista tosi paljon, vaikka aika tuskaa oli niiden kokoaminen ;) Voihan ne laittaa tosin ruuveillakin...meidän tosin piti tehä oikein tapeilla ja liimaamalla. Joo, vaneri on isoina levyinä ja niistä noi palat oon levysahalla ottanut....koulussa kun on loistavat tilat ja koneet. Mä luulen, et joltain sahalta saattas saada valmiiksi leikatut palat....en ole aivan varma.

   Poista
 4. Linssi on mainio. Nyt pitää vain opetella käyttämään kameran manuaaliasetuksia, niin saat siitä kaiken irti! Scott Kelbyn suuri digikirja näyttää pelottavalta paksukaiselta, mutta se on tosi selkeä ja opettavainen kirja, suosittelen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä <3 Huomaan tosiaan et kannattaa käyttää manuaaliasetuksia :)

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne