Filippa K ja mainiot tuoreet konseptit/ Ekoihminen hykertelee tyytyväisenä

19. helmikuuta 2015

Musta Filippa K paitapusero
Laadukas t-paita

Filippa k musta asu-kokonaisuus

Mahtavaa! Tänään FILIPPA K lanseeraa uudet konseptit. Kyseessä eivät ole mitkä tahansa hömpötykset vaan aiheet, jotka panostavat kestävään kehitykseen. Tällaiset uutiset saavat ekoihmisen hykertelemään tyytyväisenä. Uusi konsepti "Lease" antaa kuluttujalle mahdollisuuden vuokrata Filippa k:n vaatteita sen hetkisistä mallistoista ja "Collect" kerää käytetyt vaatteet takaisin. Kun kuluttaja palauttaa vanhat vaatteet saa hän 15 prosentin alennuksen uusista. Hyväkuntoiset palautetut vaatekappaleet myydään vuorostaan eteenpäin Filippa k:n "Secondhand" liikkeessä Tukholmassa tai lahjoitetaan "Kaupunkimission" kirpputorille. Aivan mieletön juttu! Miettikää esimerkiksi liikemiehiä/naisia, joiden tarvitsee olla tyylikkäissä vaatteissa ja vaihtaa pukujaan usein. 
Filippa K on yksi pitkäaikaisista suosikeistani. Valitettavasti vaatteiden hinnat ovat olleet opiskelijan/kotiäidin  kukkarolle liian korkeat. Tosin on sanonta, jonka mukaan "köyhällä ei ole varaa  ostaa halpaa". Ymmärrän idean, mutta joskus, melko usein,  on taloutemme ollut niin tiukka, että jokainen sentti on mennyt ruokaan ja asumiseen. 
Nyt, kun palaan enenevissä määrin työelämään, muuttuu myös taloudellinen tilanteemme. Minimalistisella elämäntyylilläni on niinikään positiivinen vaikutus talouteemme. Ensimmäisestä kokonaisesta tilistäni ostan vaatteen juurikin Filippa k:n mallistosta. Laadun ostamisessa minulla on parantamisen varaa. Sorrun liian usein ostamaan sen halvimman, joka kulahtaa ensimmäisessä pesussa. Tämä posti saa jatko-osan illalla! Havainnollistan miksi laatua kannattaisi ostaa. Mukavaa Torstaita! 

/Supervinkki: Tsekkaa, sivusto MAKE IT LAST, KLIK!! Kiitän OUTI LES PYYTÄ inspiroivista sivuista! Hänen kauttaan olen jo pitkään bongannut kestävää vaatetusta ja mainioita ideoita./

2 kommenttia

  1. Outi tulee keväällä jupiteriin pitämään luentoa ;) ja joku tuttu saattaa pyörähdellä siellä muotinäytöksessä lavalla :D

    VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne