Johanna Koon kahdentunnin kaupunkikierros instant

27. helmikuuta 2015

instagram kuvakollaasi

Hyvää iltaa! Työilta takana ja viikonloppuvapaa edessä. Lapset ja mieheni viettivät tänään aikaa Jurvassa vanhempieni mökillä. Sillä aikaa, ennen työvuoroani, tein kaupunkikierroksen jalan. Kuljeksin vailla päämäärää ja katsastin muutamia paikkoja. Harmittaa, että ensimmäisestä paikasta ei tallentunut kuvatodisteita. DOPISSA välähti salama ja menin uteliaana sisään. Ihana Kata kuvasi kaunista tytärtään. Kävin tuttustumassa myös LADIES CLUB & SPAHAN. Siis hitsi miten mukavan oloinen paikka ja se uima-allas. Upea! Menen varmasti! MINUN/MIN kauppa oli tapansa mukaan täynnä ihania vaatteita ja esimeitä. Mieleeni jäivät erityisesti röyhelöt ja tyylikkäät nudesävyt. 
Kaksi tuntia kaupungilla kului nopeasti. keskuskoulun seinä ja ikkunatkin taltioituivat EKOJOHANNAN INSTAGRAMMIIN, KLIK. Nyt kulhossani on sipsiä ja lasissa kolaa. Istun tässä ja ihmettelen! Viikonloppuna siivotaan ja maalataan. Pysykää kuulolla!

/Terveisiä sille ihanalle ihmiselle, joka tänään kertoi tuntevansa minut tästä blogista! Aina niin kiva, kun ihmiset kertovat lukevansa ja tietävänsä. Parasta bloggarille! Kiitos kun kerrotte "in real life". Viimepäivinä olen tavannut monia lukijoitani Vaasan kaduilla ja kujilla/

4 kommenttia

 1. Oi, jännä nähdä mikä maalausprojekti sinulla on tiedossa! Ja jos vaikka keinutuoli lähtee siivotessa niin täältä löytyisi ostaja! ;) Hihi...
  Ihanaa loppuiltaa ja viikonloppua!
  /Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, keinutuolin myyminen on käyny jo kerra mielessä ;) Pitäs vaan löytöö lepakko tilalle ;) Terkkuja sinne...lastenhuonetta maalataan ;)

   Poista
 2. Hei sinulle! Kauniin blogin löysin 2xILO-blogin kautta, tämä todella oli siis kaksinkertainen ilo. :) Kauniita kuvia erityisesti nuo kukista otetut, upeita! :) Lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Katri! Hyvä kun löysit <3 <3 Tervetuloa ja mukavaa viikonloppua <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne