Pyöreä vatsa, äitiyden muistoja ja musiikkia

4. helmikuuta 2015


Pyöreä Vauvavatsa

Tämä on pakko jakaa ennen, kuin vaikenen. Katselin jälleen vanhoja kuviani ja löysin tämän. Kuvan laatu ei päätä huimaa, mutta aihe ja idea kyllä. Muistan kuinka otin nuo kuvat itsestäni ennen ja jälkeen Juditin syntymän reilu kolme vuotta sitten. Viimeiset 11-vuotta olen kasvattanut vauvoja vatsan sisällä ja sen ulkopuolella. Tuntuu oudolta, että he kaikki ovat jo kasvaneet. Vauva-ajat ovat ohitse. Nykyään me nukumme hyvin ja valvotut yöt ovat vain muisto. Nykyään en koe haikeutta vauvattomuudesta,  vaan iloa siitä, että olen valmis. Muistelen lämmöllä synnytyksiä ja vauva-aikoja. Olen niin äiti-ihminen. Päiväkodin palveluita emme ole tarvinneet, olen hoitanut lapseni itse. Lasten kanssa kotona oleilu on ollut elämäni parasta aikaa. Hyvin ehdin toteuttaa itseäni. Ehdin tekemään töitä ja käymään koulua. Oi, nyt meni jo liian syvälliseksi. Lopetan siis tähän! On upeaa olla äiti! HANDENS FEM FINGRAR, KLIK KLIK!

4 kommenttia

 1. Olipa harvinainen kooste!
  Taidat todella olla tasapainossa elämäsi valintojen kanssa; et ole haikea vaan hyväksyt sen että elämä kulkee eteenpäin.

  Toden totta, toi kuvapari on oivallinen.
  Samalla graafinen ja herkkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja! Kyllä, tunnen olevani melko tasapainossa asioiden kanssa ja se on hyvä asia. Helpottaa elämää :) Terkkuja <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne