Sunnuntain aurinko kaunistaa ja paljastaa

8. helmikuuta 2015

Auringonpaiste

Vihreät oksat maljakossa

Pastellin sävyinen lastenhuoneen sisustus

Sunnuntain aurinko! Se kaunistaa kaiken, mutta paljastaa myös murut lattioilla ja likaiset ikkunat. Valitsen kuitenkin mielummin aurinkon muruilla, kuin harmaan pilvisen ilman. Siivousintoni olisi korkealla, mutta työt kutsuvat. Huomenna on uusi päivä! Jatkan pikkurempan suunnittelua ja paljastan millaisia maaleja me tällä kertaa käytämme. Värivalinnat tuottivat hankaluuksia! Liian monia potentiaalisia sävyjä.  Mukavaa Sunnuntaita sinulle armas lukijani! On hyvä tietää, että olet siellä! Erityisiä terveisiä myös niille lukijoilleni, jotka ovat viimepäivien aikana tulleet tervehtimään "in real life". Sen kaltaiset kohtaamiset merkitsevät bloggarille erittäin paljon. Kiitos!

8 kommenttia

 1. Aurinko on armoton paljastaja. Sen huomasin omassa keittiössänikin, mutta kuten kirjoitat, niin mieluummin aurinkoa kuin pimeyttä! Ihanaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina <3 Mukavaa tätä viikkoa! <3

   Poista
 2. Solen.<3 Jag ignorerade allt idag och bara njöt av ljuset. Lycka till med renoveringen!

  VastaaPoista
 3. Mä oon kyllä onnistunut missaamaan viime viikkojen kaikki auringonsäteet töissä tai muualla. Harmittaa. Kevätaurinko kotona tois sitä kaivattua siivousinspistä, jota ei oo ollut aikoihin.
  Kivaa alkanutta viikkoa. Koskahan me ehdittäis taas törmäämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi aurinkoa on luvassa lisää...samoin mullakin vähä on ollu, jotta töissä menny ;) Mukavaa tätä viikkoa kaunokaiselle! Toivottavasti törmätään <3 <3

   Poista
 4. Aurinko niin ihana :) mutta niin armoton.. Hyvää alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehe, todella armoton ;) Terkkuja Lystimäen emännälle <3

   Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne