Takkuja, sekalaisia ajatuksia ja varoituksen sana

18. helmikuuta 2015

roosa hennes ja mauriz paita
Tangle teezer hiusharja
pieni kultakutri

Otin tänään muutaman kuvan. Latasin ne koneelleni ja totesin harmikseni, että puolet niistä oli mössöä. Huomaan, että uusi linssi vaatii keskittymistä. En voi räiskiä, kuten ennen. Olin aikeissa suositella teille loistavaa käsirasvaa, mutta kuva siitä oli todella heilahtanut. Otan myöhemmin uuden. Millaista käsirasvaa sinä käytät? 
Muuten päivä kului mukavasti. Aamupäivällä saimme pitää vierainamme aina yhtä ihanaa SANNISTA ja Aaamua ja Annukkaa. Gosh, miten hyvää tekee jauhaa asioita ystävän kanssa. Tämä viikko on poikkeuksellinen, sillä meillä on vieraita Vantaalta. Lapset saavat viettää aikaa serkkujensa kanssa. 
Postauksen kuvat eivät juurikaan liity aiheeseen. Totean niistä vain sen verran, että ostin ylimmän kuvan paidan Hennesistä ja Maurizista viikonloppuna. Lisäksi hankin lapsille TANGLE TEEZERIN. Harja on jo vanha vitsi, mutta meille uusi. Toimii! Se todellakin siloittaa pienet pörröpäät. Mukavaa illanjatkoa! 

/Note to my self ja varoitus sinulle: Älä syö purkillista lasten väkeviä BRAIN BLASTERZ karkkeja. Minä söin ja sain suuhuni kaksi isoa aftaa. Poski on älyttömän kipeä ja jopa hiukan turvonnut ulospäin, pthyi! Nyt onneksi hiukan helpottaa!/


Lähetä kommentti

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne