Upea tunnelmallinen kukkakauppa Anemone ja leikkokukkasuosikkini

24. helmikuuta 2015

pariisilainen tulppaani
vaasalainen tunnelmallinen kukkakauppa
keväiset kukkakimput
värikkäät leinikit
liilat kukat

tunnelmalliset cotton bolls lamput
valkoiset liljat

Kävin tänään kukkakaupassa. Olin saanut kutsun tutustua kukka ja lahjakauppa ANEMONEEN. Kutsuun oli helppo vastata kyllä, sillä liike on aina ollut mielessäni todella tunnelmallisena ja kivana kukkakauppana. Sitä se on. Tarkoitukseni oli kirjoittaa tämä posti vasta ensiviikolla, mutta nähdessäni kuvat ja kukat, inspiroiduin tekemään jutun heti. Sain mukaani kivoja kukkia, mutta niistä lisää myöhemmin.  Minulta kysytään usein miten minimalistiseen tyyliin saa eloa. Arvaatteko?  ANEMONEN FACEBOOK SIVUT, KLIK! Sivujen kautta löydätte tarkan sijainnin ja armottoman määrän kukkainspistä! 

/Tämän hetkiset leikkokukkasuosikkini ovat: Pariisilainen tulppaani, Leinikki ja Piooni. Pienän välähdyksen Leinikeistä meidän keittiössä löydätte EKOJOHANNA INSTAGRAMMISTA, KLIK! Mitkä ovat sinun suosikkileikkosi?/

2 kommenttia

  1. Ihanan näköiset kukat! Tällä hetkellä tulee ostettua enimmäkseen tulppaaneja, mutta kauneimpia ovat leinikit, pionit ja neilikat. Kesällä kerään kimppuja omasta puutarhasta, aina sieltä löytyy jotakin keväästä syksyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä onkin ihanaa aikaa, kun kukkia löytyy luonnosta :) Terkkuja Eevireginalle <3

      Poista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne