Hungry Ghost, henkeäsalpaavat kuvat ja juttua blogien kuviin liittyen

28. maaliskuuta 2015

Savilautanen ja lusikka

Vanha leikkuulauta
tarjoilulautanen
Värilliset kananmunat

Lupasin vielä tänä iltana vihjata upeasta visuaalisesta päiväkirjasta. HUNGRY GHOST on aivan mieletön sivusto! Kuvat ovat henkeä salpaavia. Jos haluat huokailla ihastuksesta ja nauttia pehmeistä ja syvistä sävyistä on sivusto sinulle sopiva. On vain jälleen kerran todettava kuinka tärkeä asia hyvät kuvat ovat nettisivuilla ja blogeissa. Blogi suttuisilla kuvilla on lattea, ainakin jos lukija on visuaalinen olento. Jos sinulla on siis blogi, satsaa kuviin sanon minä! En ole tosin itsekkään mikään kuvapro ja paljon on vielä parantamisen varaa. Yksi kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa! Aamen!

Kuvat: HUNGRY GHOST /FOOD+TRAVEL Andrea Gentl.

5 kommenttia

 1. Mä olen kyllä ihan samaa mieltä, hyvät kuvat vetävät puoleensa.. Valokuvaus on tosi koukuttava harrastus, siinä on kyllä itselläkin paljon vielä opittavaa, mutta se kehittymisennälkä siinä onnin yksi kivoimmista puolista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Vitsi kun ehtis perehtymään huolella kuvaukseen ;) Täytyy yrittää...Terkkuja Katrille <3

   Poista
 2. Totta on sanasi. Kuvat ja niiden laatu vaikuttaa niin paljon blogin ulkonäköön ja muuhunkin. Itse en tosiaan ole mikään ammattilainen, mutta yritän kovasti oppia lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, aina oppii uutta ja samalla tiellä meen :)

   Poista
 3. Oppia ikä kaikki. Olen ollut kahdella valokuvauskurssilla kevään aikana, ja pikkuhiljaa alan vasta tajuamaan mikä asetus mihinkin vaikuttaa. Täytyypä katsoa tuo sivu.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne