Päivän asu, upea kirppislöytö ja voittopaljastuksia

21. maaliskuuta 2015

päivän asukuva
Pitkä tyylikäs villatakki

tumman harmaa Villatakki

En tiedä miten muilla bloggareilla, mutta minulla on tällä hetkellä erittäin tuottoisa blogikausi. Postauksia on valmiina jonottamassa vuoroaan. Siksi julkaisenkin tänään yksinkertaisesti kaksi postausta. Päivän asu ja kirppislöytö! Olen viimepäivinä tehnyt kivoja löytöjä VAASAN ALUEEN FB-KIRPPIKSELTÄ. Kuvissa yksi niistä, Zaran pitkä villatakki. Vaatteen kunto on loistava, kuin uusi, maksoin löydästäni viisitoista euroa. Tulen varmasti käyttämään tätä kesän viileinä iltoina. Eläköön FB-kirppis ja hyvät löydöt! Kuvat: Miriam Josefina.

/Illalla paljastuksia ARVONTA voittoihin liittyen./

8 kommenttia

 1. Mahtava löytö! Kirppistelystä tuli mieleen bloggaajien kirppis viime syksynä Vaasassa. Onko tällaista tapahtumaa mahdollisesti tulossa vielä joskus? Toivoisin että olis, oli se niin mukava kirppispäivä että :)
  T. Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tällainen tapahtuma on Toukokuussa :) Pysy kuulolla, kerron heti lisää kun tiedän <3 Terkkuja Pialle <3

   Poista
 2. Oi, minkä löydön oletkaan tehnyt!
  *fitfiu!*

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana toi "fitfiu" :D haahahha mahtavaa terkkuja <3

   Poista
 3. Hitsit no ompa hieno neuletakki,kyllä toi mullekkin kelpaisi.Sopii just täydellisesti noiden tennareiden kanssa.Mä liputan niin noiden pitkien neuletakkien perään.Ne on niin ihania ja menee syksyllä takkina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä ja aattelin just et kiva pitää takin sijasta...joku style huivi täytys vielä tähän saaha :) Terkkuja Mealle <3

   Poista
 4. Onpa kiva löytö. Sopii sulle hyvin.

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne