Perjantai, hyvä päivä ja pääsiäisen hittikukka

27. maaliskuuta 2015

keltainen kukkiva neulatyyny protea

Lumipallo kukka

sininen Helmihyasintti

Hyasintit rottinkikorissa

Hyvän päivän ilta! Olen tehnyt vaikka mitä. Käväsin kaffilla KN2:LLA ja kuvasin kukkia ANEMONESSA. Totesin, että oma pääsiäisen hittikukkani tänä vuonna on keltainen kukkiva neulatyyny Protea. Kyllä! Se on yksinkertaisen kaunis ja perinteisen keltainen pääsiäiseksi. Sain itselleni sellaisen. 
Ilta kului keskussairaalassa. Minulla on meneillään työputki ja saatan olla hiukan poissaoleva blogissani. Tällä hetkellä harmittaa se, että päällä olisi mieletön sisustusinspis, mutta en ehdi toteuttamaan. Punon täällä melkoisia sisustusjuonia. Nyt mukavaa illan jatkoa ja hyvää yötä!

/KN2 ja Anemone ovat armaat yhteistyökumppanini ja välähtävät siksi blogissani silloin tällöin. Suosittelen tsekkaamaan molemmat! Keltaista Proteaa jäi muuten vielä Anemoneen. Jos siis kiinnostuit kukasta hae sieltä omasi./ 

6 kommenttia

 1. Sitä minä ihmettelen, että milloin hyasintista on tullut kevään kukkanen? Tuo Protea on hauska! Pitääkin käväistä kukkakaupassa....
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä se Hyasintti eri muodois on myös keväällä :) Joo hae ihmeessa ittelles Protea ;) Mukavaa viikendiä <3

   Poista
 2. Keskieuroopassa Hyasintti on ollut kevätkukka jo monia, monia vuosia. Suomeen se on rantautunut n. 5 vuotta sitten. Hyasintin tuoksuista kevättä=)

  VastaaPoista
 3. Ihania ja kauniita kukkia. Mukavaa viikonloppua sinne ♥

  VastaaPoista

Iloinen jokaisesta kommentista! Kiitos!

Copyright © LÖYTÖ
Design by Fearne